מחפש החלפות

אלביליה

New member
מחפש החלפות

שלום לכם, יש לי הרבה מטבעות והרבה בולים וגם הרבה תושיה. אני מעוניין להחליף אותם תמורת שטרות, ישנים כמובן, במצב טוב כמובן. אשמח מאד אם כל מי שחושב שיכול לעזור לי ישלח לי הצעות וכן במה הוא מעוניין. אז אנא מכם, אני לא רוצה לנקוט בצעדים דראסטיים כגון פניה למנהל סניף הבנק שלי כדי לקבל הלוואה, אז לפני שאני מציע כסף אשמח לקבל רעיונות החלפה. אבי

samuel b

New member
שבוע טוב>

לפני שאת/ה מחליף אתה יודע מה הערך שיש למטבעות או הבולים שלך? ולפעמים אלבום מלא בבולים שווה 30 ש"ח ולא רק הערך הכספי מדבר לאספן/ ית בכול אופן תציין מה אתה מוכן להחליף או מה אתה מחפש ותקבל פניות בהתאם מקווה שעזרתי

אלביליה

New member
מה יש לי

אני ארשום רק חלקים : בולים - כמו שציינתי בהודעה קודמת, עיקר האוסף שלי הוא בולים שהנושא שלהם הוא דגלים. ממדינות בכל רחבי העולם. זה אוסף של כשלש מאות בולים. סט של 7 בולים מבוטהן (buthan) עם איורים מספר הג'ונגל. סט של 13 בולים ברפובליקת טוגו עם איורים של דיסני(מיקי דונלג וגופי) סט של 8 בולים ממונדיאל צ'ילי 1962 סט של 7 בולים ממונדיאל 82 בספרד עם דמויוצ מצויירות (קומיקס) סט של 5 בולים של משחקים בינ"ל של נבחרת הונגריה סט של 12 בולים של ציירי קומיקס צרפתיים סט של 4 בולים מגינאה המשוונית שמראים את צליבת ישו המון המון בולים מהונגריה ועוד בולים רבים מארצות שונות בכל העולם. מטבעות : בלגיה - אוסף של מטבע פרנק 1 מ-1950 עד 1981, בכל שנה היתה הנפקה. צרפת- המון מטבעות של 1,2,5 פרנק מהשנים 40-50 מדלית חתימת חוזה השלום עם מצרים מ-1979 מטבע 10 פרוטות תשי"ז (הנפקה מיוחדת) ובכלל, גרמניה, דנמרק, נורבגיה, סין, יוון, קפריסין, דרום אפריקה, קניה, אוסטריה, לוקסמבורג ועוד.

למעלה