מחפש דרומית נחמדה

מחפש דרומית נחמדה

מרצה וחוקר באוניברסיטת בן-גוריון 39/174, חמוד, עדין ומעודן, נשוי ומאוכזב מחפש בחורה חמודה ואסתטית מבאר שבע וסביבתה (נשואה/רווקה) לקשר דיסקרטי כיפי הכולל ידידות אמיתית, שיח משותף וסקס מהנה. הגיל איננו משנה כלל. הומור ושמחת חיים יתקבלו בחן ובשמחה... ממתין לך במייל: [email protected] אשמח להוסיף פרטים וכו'. ביי, רון

מרצה וחוקר,עדין ומעודן,נשוי ומאוכזב

הכל אצלך הולך בצמדים אני רואה. גם הנשים. שקלת פעם לנוכח האכזבה הקשה, להפרד מאישתך המאכזבת וכך להחליף את השיח שנבל, את הסקס שקמל, את הידידות שאיננה עוד ולא להזקק לה לאותה דיסקרטיות מחופשת ? אם לא, כדאי לך לשקול. אתה הרי מרצה וחוקר...

הדבר שהפריע לי יותר מכל בהודעה ההיא

הדבר שהפריע לי יותר מכל בהודעה ההיא זה הקטע שבו כתוב: "הגיל איננו משנה כלל". כאילו מה? גם קטינות? מה זה בכל גיל???? וזה עוד לפני שהגבתי ל"מכירה" הפאטתית שלו את עצמו.

די, אל תצחקו עליו

הוא הרי איש אקדמיה, מרצה וחוקר. מעניין רק מאיזה תחום...

מצדי שיהיה בעל פרס נובל.

גם זה לא יעשה את הכוונה שלו לסקס עם בחורה ב"כל גיל" ל"בסדר" בעיניי.. וחוץ מזה, מאי נפקא מינה "איש אקדמיה"?!

מן המפורסמות היא

שלא צוחקים על: אנשי אקדמיה, עובדי השירות הבולאי, נהגי מוניות מסוג סקודה, אנשי פוליטורה וכרסמי CNC.

מן המפורסמות היא

שבעזרת לצחוק על מישהו מפספסים את הפואנטה. או שאתה בעד מה שהוא עושה או שאתה נגד. אם אתה נגד.. אני בעד להגיד ישר למה. בלי נקיטת הדרך העקיפה של "לצחוק" עליו.

את קובעת עבורי מה "או" ומה "או"?../images/Emo6.gif

את בעד להגיד ישר ואני בעד דרכי שלי. בקיצור, את טוטליטרית קטנה. לבריאות כצהל'ה.

../images/Emo6.gif

אני טוטאליטארית קטנה ואתה טוטאליטאר גדול...........

kinley

New member
CNC=חריטה.

לרוב משתמשים בזה כדי ליצור מוצר שיוכיח היתכנות. לפני שלב יצור תעשיתי, לפני שעוברים ליציקה או כל תהליך אחר...

CNC

הוא עיבוד מכאני ממוחשב. בטכנולוגיות CNC משתמשים בענפים רבים ביותר, מנגרות דלתות (כדוגמא) ועד לעיבוד מתכת ותעשיות היי טק. כדי להפיק מוצר מדיווק משתמשים היום בתוכנות מחשב תלת מימדיות שמעבירות פקודות על פי מודלים גאומטריים למכונה בעלת 3 צירים אשר מגיעה לתוצאות מדויקות ביותר. המכונה יכולה להיות כל מכונה, לחיתוך, כירסום, עיבוד שבבי מכל סוג וכיו'. ודוגמא מהחיים: כל דלת הכי טריוויאלית שאת רואה היום בכל דירה ודירה, עברה עיבוד CNC. הזויות של פאות הדלת, מיקום וקדיחת השגם לצילינדר של המנעול וכו' מיוצרים כולם אוטומטית ע"י מכונות CNC. לא התכנות ולא עמה. עיבוד מכאני ממוחשב.

kinley

New member
לא התכנות ולא עמה?!

מדבר מי שרואה את העולם מהחלק הצר של המנעול. דרלינג,תתבגר! שימוש CNC בפיתוח מוצרים רפואיים הוא MUST בשלב בדיקת התכנות!לך ללמוד לפני שתקפוץ בראש!!!!

יואין

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוודאי שהם ענקיים,

מה חשבת? שיושבים פה אנשים רגילים?! כרסמי CNC או אפילו... אקדמאים.. רחמנא ליצלן?!
פה יושבים רק, אבל אך ורק.. טוטאליטארים.. קטנים, גדולים וגם ענקיים.

למעלה