מחפש דסטביוטר

jeans74

New member
מחפש דסטביוטר

אם למישהו יש דסטביוטר של חיפושית (בלבד) מיותר למכירה נא לפנות אלי במסר אישי. אני מחליף את ה 009 בניסיון לשפר את תצרוכת הדלק. תודה.

EranR

New member
אתה מחפש מתחת לעץ הלא נכון !!!

לדעתי אין קשר בין סוג המפלג לבעיית צריכת הדלק שלך. מצ"ב לינק הדן בנושא... מה כן? 1. בעיית צריכת דלק איננה קשורה למפלג 2. בעיות כיווני שסתומים, הצתה וקרבורציה - אלו הגורמים המכאניים העיקריים לצריכת דלק מוגזמת... ואותם הייתי בודק! ערן.

דרור 914

New member
ערן העץ דווקא כן נכון!

009 זה מפלג לא מתאים לחיפושית עם קרבורטור רגיל, הוא כן צריך מפלג עם קידום וואקום וכן יש לזה משמעות. תקרא היטב בקישור המצויין שנתת (לגבי חיסכון בדלק) הם מדגישים שם את החשיבות של כיוון טיימינג - שאותו אתה כמובן לא יכול להביא לאופטימיזציה עם אתה נוסע עם המפלג הלא נכון. בלינק שצרפת יש הרבה חומר על ה-009 , וההמלצה האישית של הכותבים היא מפלג מקורי. כל זאת כמובן מבלי לפגוע בשאר הדברים הנכונים שאמרת לגבי חשיבותם של כיווני המנוע השונים(שדרך אגב מושפעים גם הם מחוסר הדיוק בהצתה). דרור

EranR

New member
לילה טוב דרור...

מהכרותי אותך אני יודע שכל מה שאתה אומר אתה אומר מידע ונסיון!! אחלה, עומד מאחוריך ואם לדעתך כדאי להחליף מפלג הייתי בהחלט בודק את העניין... שיהיה לילה טוב וחג שמח. ערן.

למעלה