מחפש דחוף!

Chandler Rulz

New member
מחפש דחוף!

שירים מסדרות טלוויזיה ישנות של ערוץ הילדים והחינוכית כמו: רוני וליטל } דחוף! טדי הדובון } דחוף! המעופפים הנועזים פשושון בבאי ועוד..... תודה מראש!!

kuzina

New member
המעופפים הנועזים../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif

מקווה שאלה המילים המדוייקות..... פה מאחורי ההר בתוך יער דיי מוזר מועופפים הנועזים מי זה מתקרב מי זה פה אורב בואו נעזור בואו ונשמור ביחד תן לטבע יד בכח תן ליער עד לפרוח שיר את שיר היער בקול גדול בוא נישמור על החיות על פרח ועל עף מים זורמים רוח נעים פה מאחורי ההר בתוך היער חיים הדובונים נ.ב:אני לא מאמינה שאני זוכרת את זה בעל"פ.... תהני!!!

Chandler Rulz

New member
אני בן!!!! כתוב מחפש!! וחוץ מזה אני

צריך את השירים לא את המילים!

Section

New member
אלה השירים שיש לי:

יעל בארץ המצויירים דן דין השופט silverhawks הבית של פיסטוק עמיקו וחבריו הקוסם מארץ עוץ Kimba The White Lion בולי איש השלג גברת פלפלת דובי דוברמן היי בימבה/בינבה – נא לא להתחיל להתווכח על זה!!! דרדסים הדבורה מאיה החתול שמיל הלב הקטקטים טאו טאו טוב טוב הגמד דביבוני היער הירוק החתולים הסמוראים קפטן אן מומינים מוש השור נילס הולגרסון נעלולים עליסה בארץ הפלאות פוני קטן פופאי פיטר פן מקרון1 צבי הנינג´ה ברבאבא רגע עם דודלי רוני וליטל רחוב סומסום שאלתיאל מי שרוצה משהו מוזמן לבקש ואם כבר אז כבר- אם למישהו יש את הפתיח של "החיים"....בבקשה!!!!! יערה

roger

New member
יערה יש לי בקשה..

את יכולה לשלוח לי לאיסיקיו את השיר של נילס, ורגע עם דודלי? המספר הוא 120572429, תודה רוג´ר..

-me-

New member
יערה!

את יכולה לתת את המס´ אייסיקיו שלך בבקשה?? יש לך שירים חיפשתי שנים!!

fracky

New member
יש לי כמעט את אותם השירים...אבל

החיבור שלי יותר מהיר משל יערה
אז אם מישהו רוצה משהו....בשמחה! חג שמח! ליהי

Section

New member
נו באמת...

מאוד בוגר ליהי... בפעם הבאה רוצה אולי להשוות של מי יותר גדול?? אז באותה נימה- לי היו אותם קודם!!!!
ואנא ממך אל תרגיזי אותי כי את יודעת בדיוק מה יקרה... רק שכולם יבינו פה משהו- היא שלחה את ההודעה הזו בכוונה! ועוד אמרה לי לפני זה שהיא שולחת אותה ברגעים אלו ממש....הנה ציטוט מההיסטורי באיי סי קיו: "היא לא ידידותית במיוחד" ואני שואלת- זאת חברה זאת??
j/k יערה

¥splash¥®

New member
לא שמרת את קובץ הוינאפמ

היית צריכה לשמור ואז להעלות קובץ html

למעלה