מחפש דחוף

מחפש דחוף

עטיפות ישנות של שוקולדים (עם תמונות מתוכניות ילדים וסרטי דיסני) של ורד הגליל ועלית [ עטיפה של מסטיק עלמה בובות מתוכניות ילדים ישנות מוכן לשלם

eliadmo

New member
מנצל"ש- עדכון!

לפני שבוע שלחתי למספר חברי כנסת אימייל ובו ביקשתי שישלחו לי את כרטיס הביקור שלהם. חברי הכנסת אופיר פינס והרב מיכאל מלכיאור, שניהם מהעבודה, שלחו לי כרטיסי ביקור וכעת חסרים לי 23 כרטיסים בלבד כדי להגיע ל2500 כרטיסי ביקור. יוסי- אני אוסף מגנטים בשבילך, ייקח עוד זמן אבל זה יגיע אלייך מתישהו, לא שכחתי!

powo

New member
שלח לי את הכתובת שלך במסר

יש לי כמה לשלוח לך.

eliadmo

New member
בעל הקופסאות- תודה רבה!!!!!

קיבלתי את הכרטיסים. תודה רבה!

oren*

New member
אני ממשיך לאסוף לכם כרטיסי ביקור

ובמפגש האספנים הבא תהיינה עוד מספר שקיות (בדומה לאלה שהכנתי למפגש הקודם).

python 4

New member
אתה בא למפגש האספנים הבא?

נדמה לי שפעם אחרונה שראיתי אותך זה היה בגבעתיים בפברואר.. צריך לתכנן עוד מפגש! איפה הסמנכ"ל לענייני מפגשים?

תמיר1991

New member
ירון - אתה תגיע לחיפה?

אני כבר הודעתי על אי-בואי. ולמה עוד מפגש? יש אחד ב- 14.12, בכנס
תמיר.

oren*

New member
אשתדל להגיע, כבר יש פה שקית מלאה

בכל טוב לאספנים השונים

מה קורה עם כנס הבולאים?

אני לא חושבת שאוכל להגיע, אלא אם תהיה לי כניסה חופשית, כיוון שאני לא מתכוונת להישאר הרבה זמן ובטח לא לארוחה, אלא רק להיפגש עם החבריה, לתת דברים לקבל אם יש וזהו. יש אפשרות כזו?

תמיר1991

New member
לי יש אפשרות כזו,

כי אני מוזמן ע"י ההתאחדות. אולי גם לך תהיי אפשרות כזאת. אשלח לך במסר את הטלפון של טיבי יניב במשרדי ההתאחדות, ותוכלי לשאול אם קיימת אפשרות כזו. יום נעים! תמיר.

כרטיסי ביקור של חברי כנסת

פנייתך הינה דרך נבונה לאיסוף שיטתי רק אל תתלה בה יותר מדי תקוות. לידיעתך - חברי הכנסת מקבלים תקציב לקשר עם הציבור וזהו מקור מימון להדפסת כרטיסי ביקור. שתי דוגמאות: חברת הכנסת גילה גמליאל הזמינה כרטיסי ביקור ב- 649 ש"ח ב- 26.8.03 ושוב ב- 779 ש"ח ב- 27.11.03. ח"כ פרופ' אריה אלדד הזמין כרטיסים ב- 295 ש"ח ב- 18.5.03 וב- 450 ש"ח ב- 7.10.03 - אלה רק שתי דוגמאות מבין הרבה - המעוניין יכול למצוא מידע לגבי חברי כנסת אחרים באינטרנט אם יחפש לפי מילות קוד של חברי כנסת וכרטיסי ביקור (אני העליתי את שני הראשונים ש"קפצו" בחיפוש). אבל אליעד, מי אמר שהכרטיסים מיועדים לאיסוף? אם בכל זאת תהיה לך הצלחה וגם יותר מכרטיס אחד של חבר כנסת מסוים אשמח לקבל את הכפולים. ממש בימים אלה אני מכין למשלוח אליך כרטיסי ביקור יחד עם חבילה לגלעד (ג'יימס דין) כמתנת יום הולדת מאוחרת (מוטב מאוחר מאשר ...)

eliadmo

New member
נכון

זה לא מיועד לאיסוף אלא לפרסום אבל גם זו יכולה להיות דרך לפרסום. גם אם שלחו לי רק ארבעה חברי כנסת מתוך 35 שביקשתי מהם אני מרוצה מאוד. ידעתי שלא כולם ישלחו ומי ששלח יבורך! היום הייתי בדואר והיו כרטיסי ביקור גם מיושב ראש הכנסת ראובן ריבלין ומחבר הכנסת שאול יהלום. הם לא שלחו יותר מכרטיס אחד ולכן אין לי כפולים לשלוח לך.

למעלה