מחפש דב דתי

• פותח הנושא y31
  • פורסם בתאריך

stefan10

New member
אליקו בעניני אמונה

שמעתי שבנוסף לצעדים אתה גם שומר מסורות. אם לא אז אולי הפלירט שלי מירושליים שברח עם מלצרית והיה מסורתי..אני בכל אופן לא אוכל חמץ בפסח אם זה עוזר..

ז י ק ו

New member
דתיים

יש משהו בהם שעושה אותם סקסיים לא? (םפנטזיה סמויה שיש לי זה לחהזדיין עם חרדי פעם, אחרי שהוא התקלח ושלח את בגדיו לניקוי יבש)

stefan10

New member
בעניני סקס ודת

הראשון שלי היה חופש כיפה סרוגה נשוי בן 40 + יחסים מוזרים אני מאמין שנפנפתי אותו לפני מספר חודשים הוא הכיא אותי מגיל 22.ואני בן 35 אם הוא היה אישה כבר היה לנו ילד בגיל בר-מצווה...חחחחח...

ז י ק ו

New member
חייבים לעשות הפרדה

בין דתיים לחרדיים זה משהו אחר ושונה לגמרי.. השאלה מה עדיף? גבר דתי או גבר חרדי?!

stefan10

New member
נזכרתי פעם בשלישייה שעשינו..

אני והדתי עם חבר חרדי מבוגר שלו.. מה זה הדתי ניגס לי שנה בעניין ובסוף הסכמתי אני יכול להגיד שלא הכי נהניתי מהפרטנר השלישי...

y31

New member
ציפיות...

הייתי מצפה מאדם חופשי וגאה כמוך ליותר סובלנות ופחות סטראוטיפיות.

ז י ק ו

New member
ציפיות נועדו לכריות..

לאיזו סובלנות אתה מצפה מהודעה שכתבת בת 3 מילים? ... מחפש דוב דתי... לנו זה לא אומר כלום, ובטח לדוב הדתי שמחפש אותך זה לא אומר הרבה. ככה בלי פרטים עליך, של מה אתה מחפש, מאיפה אתה וכ"ו.. ואכן ללא סטריאוטיפים, וכאדם חופשי וגאה כדבריך... פשוט סתם הרישנו לעצמינו להעלות זכרונות ולפרגן למגזר הדתי כנראה שציפית ליותר מידי בעבור 3 המילים שכתבת...

stefan10

New member
למי הופנתה השאלה??

גם אצלינו אומרים צפיות יש רק בכריות..דרך אגב מישהו מתנדב לעזור לסדר את הצפיות של הכריות והשמיכות כמו.. ששמעתי מבת משפחה ששרה "השולחן ערוך מוכן והתנור עודינו חםםםם..." הייתי מוסף והמיטה כבר מוכנ..נה.נה.נה

למעלה