מחפש גלגלים

LonlyKnight

New member
מחפש גלגלים

שלום לעמיתי אבקשכם לעזור לי למצוא סט חדש של גלגלי כביש טובים וקלים (1500גרם ומטה לזוג) אפשרי ואף רצוי טיוביולרים, במחיר לא בשמיים... אשמח לשמוע הצעות

Yarnin

New member
מה זה "מחיר לא בשמיים"

גלגלים כמו שביקשת יש מ - 1500 דולר ועד... 5000+ דולר. שנית מטרה - מה המטרה. מי אתה ומה אתה - משקל, אופי רכיבה, כמה ואיפה אתה רוכב. וכוד ועוד - זה לא מזיק להוסיף פרטים. אבל להמליץ בלי מידע עלול כן להזיק -- לדעתי... ירנין

LonlyKnight

New member
צודק

אני רוכב קל, פחות מ70 קילו המטרה היא להוריד משקל משמעותי מהאופנים הגלגלים הנוכחים כבדים למדי אוהב לרכב הרבה והכל ובמיוחד עליות והילוכים כבדים, לכן העברת כוח וקשיחות טובה גם הן בדרישות והמחיר שיהיה מתחת ל5.5K כמה שפחות יותר טוב

ido mazor

New member
שתי אופציות שאני מכיר

1. דגמי KSYRIUM של מאביק - SL ו- ES הם הדגמים הקלים - ברר בחנות DAA, היה להם מבצע גדול על גלגלים. 2. דגמי AMERICAN CLASSIC - דגם 420 הקל ודגם 350 הקליל. להשיג אצל ארז לוין.

Infin1ty

New member
המשקלים שמאביק מפרסמים לא נכונים

בעליל, הקסיריום ES שוקל במקור כ 1550 גרם, קסיריום SSC SL שוקל כ 1600-1650 גרם.(כמובן המשקל ללא Skewers!!!) לאמריקן קלאסיק המשקלים נכונים (1450 גרם ל CR420 ללא SKEWERS). יש עוד אופציה וזה לבנות גלגל בבנייה אישית, יותר זול, יותר קל, יותר עמיד, חלפים יותר זולים וזמינים.

יותר עמיד אני מסכים, אבל יותר זול?

בד"כ כלל האצבע הוא שעדיף לקנות חבילה או מכלול, מאשר את סך החלקים, לא? מקווה שאני טועה.

trainer111

New member
רוכב על קמפניולו זונדה 2006 ששוקלים

1610 ג' לזוג, ומחירם פחות מ3000 שח, והם פשוט נפלאים.........שלא לדבר על אופציות יקרות יותר כמו היורוס 2006 שעולים בסביבות ה5000 ושוקלים פחות.........יש גם את הניוטרון.........ממליץ מכל הלב והכיף!!!!

Infin1ty

New member
ממש לא

לבנות ולהזמין גלגל מחו"ל עולה יותר זול ואם בוחרים ברכיבים המתאימים גם יותר קל. ובנוסף אפשר להזמין על הדרך גם צמיגים + קסטה + SKEWERS קלילים וזה אולי ישתווה למחיר של זוג בארץ.

Tamir Eshel

New member
ולא לישכוח גם להתלונן ...

בפני הפורום ושאר העולם על פגם בייצור או כשל מוקדם ועל זה שהיבואן בטח לא ישרת אותך כראוי... מבלי לישאול אותו קודם. כרגיל.

Infin1ty

New member
הממ, מה הקשר ההודעה שלך

להודעה שלי? אז נתתי לבן אדם הצעה יותר טובה ממה שאתה יכול להציע לו (MAVIC), יותר זולה ומשתלמת. אתה לא צריך לרשום הודעות לא קשורות... ותמיר, אם אין לך מושג למה לא היה לי אמון בשירות של CTC מכתחילה אז בבקשה אל תרשום שטויות. אולי במקום לרשום שטויות תוריד את המחירים למחירים שמשתווים לחו"ל כמו המתחרים האחרים שלך. תודה רבה.

aabramovich

New member
בוא אני אנסה לתרגם לך

נורא פשוט. אתה מתלונן על הנעל. מקבל שירות מהיבואן בארץ. אחרי שיש מי שירים גבה לגבי ההתנהלות שלך (יעני קודם תבדוק אח"כ תתלונן) ואז אתה מציע לקנות בחו"ל. הרווח הולך לחו"ל, השירות מתקבל בארץ. פה הקשר. מה אני חושב על זה? זה לא חשוב. אני רק מתרגם.
עזריאל

בקיצור אינפי ומבלי לפגוע....

תתבגר!!! יש פה פרנסה של אנשים, צריך לספור עד עשר לפני שזורקים רפש.

Infin1ty

New member
רגע,לא הבנתי אותי

איפה אמרתי שירות בארץ? אמרתי שיותר קל ל-ה-ח-ל-י-ף חלקים והחלקים יותר זולים, לא אמרתי שירות בחינם בארץ. ולדודו, אין לי שום בעיה לקנות בארץ ואת רוב המוצרים שלי אני קונה בארץ. אבל מתי שמחיר של משהו עולה פי 2 ללא הצדקה!!! זה נראה לי מוגזם לקנות בארץ בשביל שבן אדם ירוויח עליי. איך יכול להיות שיש יבואנים אחרים שמורידים מחירים למחירים שמשתווים לחו"ל (אולי קצת יותר, אבל לא פי 2!), תראה את TIMETRAIL, עמית לוינזון, ארז לוין, מצמן, CTC ובטח יש עוד חנויות שלא בדקתי, יש להם מוצרים שנמכרים במחיר שמוצע לצרכן. רק אמרתי שיש אופציה אחרת ולא חייבים ללכת על אופציה יקרה. ולגבי הנעליים שלי, יש כמה דברים שלכם פה בפורום אין מושג ואני לא מוכן לרשום אותם (כי זה באמת יכול לפגוע).

Infin1ty

New member
ולמען הסר ספק

לאחר שקראתי את הודעתך שוב, עולה כאילו קניתי את הנעליים בחו"ל, אז ממש ממש לא, קניתי את הנעליים בארץ, למה? כי המחיר היה כמו בחו"ל ואם הייתי מזמין מחו"ל אז כולל משלוח היה עולה לי יותר מהארץ.

ארז?? הקץ לתמימות????

במשך למעלה מחודש אתה כותב כמה הנייקי לא טובות, כמה הן התרחבו והכי חשוב כמה אתה בטוח שלא תקבל שירות מהיבואן כמו שמגיע לך לדעתך. לבסוף אתה מגיע ליבואן מקבל נעליים חדשות ושכבר ניראה שהכל בא על מקומו בשלום לשביעות כל הצדדים או לפחות לשביעותך אתה כותב שיש דברים שהשתיקה יפה להם. עכשיו אני שואל: הקץ לתמימות???? ככה לא מתנהלים אינפי לא בעולם של הבוגרים. גם למוכר יש זכויות לא רק לצרכן. ובאמת בלי כעס...

Infin1ty

New member
"ילד" בן 18

המשפט הזה עושה אותך יותר בוגר, גם עצם העובדה שאתה לא מזדהה עושה אותך הרבה אבל הרבה יותר בוגר
ותמשיך לזלזל בילדים צעירים, רק תיהיה בטוח שיש תחומים שאותו ילד צעיר יכול ללמד אותך

למעלה