מחפש גור/ה דני ענק כחול עם תעודות

סתם תם

New member
מחפש גור/ה דני ענק כחול עם תעודות

שלום לכולם, התאהבתי בגזע הדני הענק הכחול ואני מעוניין מאוד בגידול גור/ה גזעי עם תעודות (חשוב מאוד!!!). אם למישהו יש רסיס מידע אודות המלטה צפויה או אתר העמודון או איך להתקשר עם מרכז הגזע אשמח מאוד !

רֵעוּת

New member
עד כמה אתה מאוהב בגזע?

יש סיכוי שתשנה כוון חשיבה? אני יודעת על שני דנים ענקיים שזקוקים נואשות לבית. אחד מהם פגשתי באופן אישי והוא מדהים באופיו צבעו הארליקין כחול אפור, תמונה מצורפת. הוא נמצא בכלביה של חבר על 4 . ועוד אחד, נדמה לי ששחור נמצא בכלביה העירונית ברחובות, מועמד להמתה כמו כל הכלבים שמתגלגלים על לא עוול בכפם לשם.

סתם תם

New member
אני די אובססיבי בקשר לכלבנות הגזעית

הייתי מעוניין בכלב עם תעודות, שאוכל להשתתף איתו בתערוכות-> וחשוב לי שיהיה צעיר

רֵעוּת

New member
אמממ.... לתערוכות הוא בטוח לא מועמד

אם אתה לא משיג גור אולי תחשוב על בינתיים לגדל אותו? הוא מאוד נוח ומסתדר טוב עם כלבים מכל המינים וגם עם אנשים, אם תשיג גור לא תהייה בעייה לגדל את שניהם יחדיו. כשאחי הקטן היה בגילך בערך הוא נורא רצה סוס, הוא רצה לרכב עליו לטיולים ארוכים עם חברים שלו שכבר היו להם סוסים. אבל במקרה תוך כדי בירורים הוא שמע על סוסה קשישה שעברה הזנחה וזקוקה לשיקום. הוא לקח אותה אלינו, בנה לה אורווה וטיפל בה במסירות, הוא ידע מראש שאי אפשר יהיה לרכב עלייה כי היא חלשה מדי אבל הטיפול המסור שלו שכנע את ההורים שלי שהוא באמת רציני ואחרי כמה חודשים הם קנו לו סוס צעיר ומלא מרץ שהצטרף אליו למסעות בכל הארץ. סתם הצעה, כמובן שתעשה בסוף מה שאתה חושב.

WTR

New member
ומה קרה לסוסה?

חבל שכל הסוסים לא "חלשים מדי"

רֵעוּת

New member
ממש לא מאחלת חיים כמו שלה לאף סוס

הסוסה היתה ממש מסכנה עם שברי מאמץ כרוניים בגלל הזנחה והתעללות, היא היתה שמחה לרוץ אבל פשוט לא יכלה. לסוס היו חיים הרבה יותר טובים.

../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה

הוא כלב מדהים... מאוד חברותי ומתוק. כדאי לך

ניל´´י

New member
שלום לסתם תם....

אני בעלת דנת כחולה, אלופת ישראל ומועמדת לאליופת בינלאומית,ילדת הולנד, לא הרבעתי אותה ביחום הקודם מסיבות אישיות ועוד... אם הצבע השחור מענין אותך, ישנה המלטה ליד ירושלים, נותרו רק נקבות. אם לא צור איתי קשר במסרים האישיים ונראה מה ניתן לעשות. בכל מקרה ישנו דני כחול צעיר ברחובות אוהבת חיות, לא בטוחה שהוא בעל תעודות, אולם הוא צעיר!!! לקחת אותו זאת מצוה! הבנתי שעינך מעונין בקשישון , חבל. ניל"י.

ניל´´י

New member
עינך=אינך....

סליחה על הטעות האיומה.... אליפות יופי בינלאומית.... ניל"י.

סתם תם

New member
שלום נילי

אני די סגור מבחינת הדרישות והצבע הכחול ממש חשוב לי,אשמח אם תוכלי ליידע אותי במסרים אם יוודע לך על הרבעה צפויה של הגזע הכחול.

למעלה