מחפש בנרות...

חן.

New member
פונדו עוף

היי. אני אוהבת את הרוטב הזה לעוף בתנור אבל לדעתי יכול להיות טוב גם לפונדו בתנאי שהעוף מוכן מראש ,ואם לסמוך על הבישול כפונדו - ייקח קצת זמן עד שיהיה מוכן.אני אוהבת להשתמש בחזה עוף טרי של מאמא עוף, חתוך לקוביות בגודל שאני מחליטה, והרוטב: לכוס וחצי נוזל, שזה יכול להיות ברנדי, או יין לבן יבש או יין אדום יבש להוסיף 4 כפות דבש +כפית מחוקה חרדל+ רבע כוס מים+מיץ מהשריה של כוס מלאה שזיפים יבשים במים רותחים. מערבבים היטב ומחממים. כדי להמתיק - מוסיפים דבש. לפיקנטי יותר - להוסיף חרדל. בהצלחה ותספר לי אם היה טעים.
 
נתחיל ב...

מיונזעם עשבי תיבול, רצוי עם טרגון, שזה פשוט לערבב מיונז ביתי (מקסימום קנוי של DL), עם המון עשבי תיבול קצוצים- כמו נענע, בזיליקום, טרגון וכוסברה. - רוטב שני הוא רוטב בוטנים- הנוטה לטעמי המזרח הרחוק. מערבבים חמאת בוטנים עם פיסות בוטנים בפנים, רוטב סויה, מעט חומץ, מעט מחית צ`ילי, בצל קצוץ דק דק, קצת סוכר חום, ויין לבן. מבשלים את הכל על אש קטנה, רק עד שמתקבל רוטב סמיך ואחיד. - פסטו מזעתר טרי, או אורגנו טרי יהווה פתרון נאה. - מחית של עגבניות מיובשות מעורבבת עם מיונז או יוגורט ( הכי מתאים לאוכלי קורדון בלו ביום כיפור) - מחית של זיתים שחורים מועשרת בצלפים ובזיליקום - יוגורט, ג`ינג`ר טרי מגורר, גרגרי חרדל שחור מטוגנים קלות, קצת אבקת קארי שטוגנה עם הגרגרים, מלח ופלפל.
 

alex

New member
וזוהי רק...

ההתחלה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה . תודה רבה על העזרה ואחרי הפונדו בשבת אודיעכן דבר .
 
למעלה