מחפש בנק...

irisam

New member
חשוב

בקשר לכסף תעשה "שוק" תתעניין במספר בנקים ותראה מי נותן יותר. אבל.. בקשר לפתיחת חשבון הייתי ממליצה לפתוח חשבון כאשר תתחיל ללמוד! או לפחות לדאוג לקבל את הזכויות. בתור סטודנט מגיע לך בבנקים רבים 50% הנחה על הכל וגם מתנה שבדרך כלל מאוד מאוד שווה. תדאג שיפתחו לך חשבון סטודנט כבר עכשיו, ואם לא יוכלו כי אתה עדין לא סטודנט תדאג שזכות המתנה תשאר.. מדובר בדרך כלל במתנות בשווי כמה מאות שקלים בבנקים שמכבדים את עצמם! ולא איזה תיק מפגר או משהו כזה. זה הכל אפשרי, אם יודעים מראש מה לדרוש

AdonShoko

New member
זכויות

ומה בדיוק אני אמור לדרוש? עד היום התעסקות בחשבון הבנק שלי הייתה די מועטה. מה הן העמלות/תנאים שיכולים להשתנות ואילו לא?

AdonShoko

New member
מחפש בנק...

אני צעיר בן 22 כשנה אחרי השיחרור. בימים האלה אני עושה בדק בית בחשבון הבנק שלי. אני מתעניין לדעת איפה ואיך אני יכול לברר איזה תנאים יתנו לי הבנקים השונים בפתיחת חשבון חדש. כמו כן אני מעוניין לדעת מה בכלל צריך לברר. אני מתכוון להתחיל ללמוד באוניברסיטה השנה, משפטים או כלכלה ומנהל. בחשבון הנוכחי יש לי כ 50 אלף שקל בקרנות נאמנות. יש לי משכורת חודשית ואין לי מינוס בבנק. כמו כן אני לא מתכוון להשתמש בכספים האלה למימון הלימודים ולא לקחת הלוואה. אלה בערך נתוני הפתיחה שלי... תודה מראש על עזרתכם

אתה רואה? רוצים אותך! לדעתי...

חשוב לך: 1.חבילת תנאים מעניינת לסטודנט - בקש חומר בכתב 2. יעוץ השקעות איכותי-לא להתבייש לשאול את היועץ המורשה איפה ומה למד 3. סניף נוח - נגישות נוחה מהבית או לימודים וחנייה 4. אתר אינטרנט בו תוכל לבצע את כל הפעולות שלך ולקבל מידע איכותי. הסיבה העיקרית שמנהל הבנק בפועלים מעוניין בך, בצדק, היא הסבירות שאם ירכוש אותך היום, תשאר לקוח נאמו ורווחי לאורך זמן. לגיטימי ואף חשוב-סימו שיודעים את ערכך. נשאר לך רק לעשות השוואה מלומדת ולבחור את הטוב ביותר.

יואינג

New member
דווקא לא הייתי ממליץ על הפועלים...

bank הפועלים יכול להיות bank מצוין ל-students שבעיקר צורכים אשראי; הוא מציע להם אשראי גדול, זמין וזול ביחס לחלופות מה-banks האחרים. יחד עם זאת, לא נראה לי שזה מה שאתה מצפה לו. חוץ מזה, students בכלל מקבלים שירות ב-bank הפועלים במחלקת "בנקאות אישית" ולא "בנקאות פרטית" היוקרתית יותר. גם עפ"י גילך, כדי לקבל שירות במחלקת "בנקאות פרטית" תצטרך תיק השקעות בסך 75,000 ש"ח או משכורת של 7,000 ש"ח כך שמה שאמרו לך פה זה בולשיט. יועצי ההשקעות ב-bank הפועלים, על אף כנות כוונותיהם, נאלצים פעם אחרי פעם להפר את חובת ההגינות שלהם כלפי הלקוח כשהם משווקים את מוצרי ה-bank השונים (לרבות ניירות-ערך כמו קרנות נאמנות, שאסור להם, כמו מקרה "פק"ן Russel" בשנה שעברה). אני מציע לך את Discount Bank, שמסווג את חשבונות ה-students לשלושה סיווגי משנה, וביוקרתי מביניהם ("Academic Status") מאפשר הטבות משמעותיות יותר בתחום ההשקעות מ-bank הפועלים. לגבי bank לאומי, הוא די דומה דומה ל-bank הפועלים בהיבט זה. **לכותב חשבונות students ב-banks הפועלים, לאומי, Discount, מזרחי והבינ"ל ה-1**

למעלה