מחפש בן זוג צמחוני?

jjaki

New member
קריטריון מעניין...

בד"כ אני שומע מחפשים כמו על עישון, העדפה מינית במיטה וכדומה... אך לא זה - לפי העדפה אוכל. מעניין. בהצלחה בחיפושים!

כל אחד וה-../images/Emo94.gif שלו ../images/Emo13.gif

כן, יש הרבה אנשים צמחונים/טבעונים שההעדפה הזאת היא בנפשם וקשה להם לחשוב על שיתוף החיים שלהם עם בן זוג שאוכל ומכניס הביתה דברים שלא רק שהם לא נוגעים בהם אלא ממש מגעילים אותם והם סולדים מהם. כל אחד מגדיר לעצמו מהם הקריטריונים החשובים להם בבחירת שותפים לחיים. אני חושב - ואני אשמח לשמוע אם גם אתה חושבים ככה - שככל שהקבוצה היא קבוצת מיעוט קטנה יותר, ככה הקריטריונן המאחד אותם חשוב להם בבחירת חברים ובני זוג. אני צמחוני/טבעוני (איפשהוא באמצע) ובן זוגי לא, והוא נותן את הכבוד הראוי ולא מכניס הביתה בשר או דגים או עוף ואנחנו מבשלים צמחוני/טבעוני.

סורנטו

New member
היי משוטט, אחי צמחוני, לא נוגע ולא נגע מעולם

בבשר או דגים והוא חיי עם בחורה שכן אוכלת בשר אבל מכינה עבורו מאכלים בלי. אני לא אוהבת מאכלי בשר בכלל (לעיתים ממש רחוקות, אולי שנים לפעמים) ואני מכינה עבור הילדים שלי. לדעתי בעניין הזה ניתן להסתדר למרות שזה לפעמים מתסכל אבל אם יש הבנה, אהבה - אפשר בהחלט לכבד. האם אתה לא יכול גם לראות שאוכלים לידך מאכלי בשר ודגים? כי מבחינת בן זוגך זה ממש ויתור וכל הכבוד לא?

כבוד לי וכבוד לך

היי סורנטו, נכון - אהבה בין בני הזוג יכול לגשר גם על ההעדפות הללו, ואני בטוח שכמו אחיך וכמוני, יש עוד המון אנשים שצד אחד צמחוני והצד השני לא, ובכל זאת, כל אחד לוקח את הנושא הזה בפרופורציות אחרות והרבה אנשים בכל זאת נשארים יחד. אני נמצא בהרבה ארוחות כשיש בשר ודגים לידי, ואין עם זה בעיה, אני מכבד אחרים כמו שאחרים מכבדים אותי. נכון - בן זוגי משתדל לא לאכול ולהכניס בשר הביתה - זה בהחלט כבוד אחד כלפי השני, וזה שאלה טובה שהעלית - כי כבוד במערכת הזוגית יש בהרבה תחומים, ואחד מהם הוא התחום הזה. כמו שהוא מכבד את הרצון הזה שלי, ככה גם אני מכבד רצונות אחרים שלו. נקודה טובה. את אוכלת מעט בשר או כלל לא ? ככה שיוצא לך רק להכין ?

סורנטו

New member
ראשית זו לא בעיה להכין במיומנות מאכלים טובים

לשני הצדדים, אם בן זוגך מרגיש טוב עם זה שהוא מוותר על בשר ודגים לטובתך, סבבא, מה רע? אני אישית לא יכולה לוותר על הכנסת בשר או הכנתו כי הילדים שלי אוכלים, קשה לי לחתוך עוף או לנקות ובדרך כלל עושים זאת עבורי (אמא, אחות, חברה, בעל...) ואם אין ברירה, עושה בעצמי. אני לא אוכלת בשר כמעט, מוותרת על ארוחה בשרית לטובת חלבי וגם כשאני מארחת.

למעלה