מחפש... בובת מודל

מחפש... בובת מודל

מקום באזור הקרוב לנתניה שבו אני יכול להשיג בובות מודל תמונה: http://img71.imageshack.us/img71/4310/woodenfiguresmlmq2.jpg ו/או אולי מקום באינטרנט שממנו אפשר להשיג או איזה ערך חיפוש שאני יכול למצוא דרכו מידע באינטרנט כי אני לא מצליח למצוא כלום עד עכשיו..... וכנראה ש"בובת מודל" זה לא השם.... תודה :)

starman

New member
אני קניתי בטינקרבל בדיזנגוף בת"א

ובאנגלית קוראים לזה manikin אם זה עוזר לך

j i m m y

New member
עדיף לקנות action figure

המנקין נשבר בקלות ומאוד מוגבל בקשת התנועה שלו.

scalla

New member
מכות!

כל אחד ומה שמתאים לו. לי באופן אישי לא מתאים זה ולא מתאים זה.

chatenoire

New member
תלוי בשביל מה אתה צריך אותם

מנקין אולי עוזר בשביל להבין פרופורציות - לאן מגיעה היד ואיפה מתחיל הראש וכאלה. אם אתה יודע לבנות דמות אנושית על סמך הפרופורציות האלה בלבד, או אם אתה לא צריך דמות אנושית של ממש, מנקין זה אחלה. אבל אם חשוב לך איך נראים שרירים ואיברים עדינים כמו אצבעות ותווי פנים, גם לדעתי Action figure יעשה את העבודה טוב יותר. ואחרי שכל זה נאמר, אני עדיין דוגלת בללמוד אנטומיה כמו שצריך, להתאמן בציור מודל, ואם נתקלים בפוזה מאתגרת, להיעזר בתמונות.

E l i o r 2 2

New member
אתה יכול להראות תמונה

אתה יכול להראות תמונה של ה action figure שדיברת עליו, ותכלס אני למדתי את העסק הזה עם בובה של אחי הקטן של דמות מה WWE,והפרופורציות בבובות האלו קצת שונות אבל נותנות כיוון טוב.

j i m m y

New member
לא כאלו

תנסה את הספיידרמן עם המגנטים על הרגליים. הם יחזיקו אותו במקום כשתשים אותו על משטח מתכתי. יש לו פרופורציות טובות יחסית, אמנם הגוף שלו מעט מאורך אבל אפשר רק ללמוד מזה.

למעלה