מחפש באס דראם BLX

frankZappa1

New member
מחפש באס דראם BLX

אני מחפש באס דראם של פרל blx גודל 20 *14 שחור או לחילופין באס דראם של פרל blx גודל 22*16 לבן אם מישהו מעוניין למכור שיצור איתי קשר במייל [email protected]

megahertz

New member
אחי מצטער לאכזב אותך (יש לי BLX)

אבל הסיכויים למצוא משהו כזה בארץ הם פחות מקלושים. דיברתי עם עזרא על המערכת הזאת, והוא אמר שבתקופה שהוא מכר אותן, קנו מספר מועט מאוד. לא הייתי בונה על למצוא אחת, ובטח שלא מישהו שימכור רק בס (או כל חלק אחר). חיפשתי בזמנו טם טם 8*10 או 9*10, והמקום היחיד שמצאתי היה באיביי..שם אני ממליץ לך לחפש. מצטער, ערן

frankZappa1

New member
יש לי 2 blx

יש לי שני מערכות blx אחת לבנה חלקים 22-16-13-12-10 והשניה שחורה חלקים 20-15-14-13-12-10-8 רציתי לעשות אחת מהם דבאל באס. כמו שרואים פה בתמונה אני לקחתי את הבאס מהלבנה שלי והיא חסרה לי
והדבאל פדל שלי יושב על ה אלקטרונים td6 רולנד וגם כי פשוט נחמד לי ונוח לשבת ככה אז חשבתי לנסות את מזלי בחיפוש אחר בס כזה

megahertz

New member
אל תבין אותי לא נכון,אני לא אומר להפסיק לחפש,

אפילו לא לרגע, אבל לא הייתי בונה על זה. חפש באיביי, שם יש סיכוי גדול בהרבה שתמצא משהו. לדוגמה, עכשיו יש שם בס לבן 24 במצב סביר, ב200 דולר (אבל הוא לא שולח אל מחוץ לארה"ב) - קישור בכל מקרה אחי: וואו! מערכת מדהימה! הלוואי ושלי הייתה נראית ככה! יש לך תמונות של שתיהן בסט-אפים שונים? לצערי אני עם סט אפ קטן של 22-16-13-12 + סנר 6.5*14 (Professnional Series)

למעלה