מחפש את השיר:Ivri Lider - Your Soul

army2

New member
מחפש את השיר:Ivri Lider - Your Soul

יש למישהו אותו במקרה?

army2

New member
אין לי בעיה כמובן לקנות אותו כסינגל

כמו כל שאר הדיסקים והסינגלים שקניתי בעבר :)

Naych

New member
מכך ניתן להסיק ש..

אין דרך להשיג אותו. (בצורה חוקית) אני מציע שתשלח אימייל לכתובת: [email protected] (מנהלי האתר הרשמי) ותשאל אותם איך אפשר להשיג את השיר. יכול להיות שהם יסכימו להעביר לך אותו או יסבירו לך איפה ניתן להשיג אותו. שיהיה בהצלחה

army2

New member
הלוואי והיו מגיבים שם :(

אתה יודע כמה מיילים שלחתי עם כל מיני בקשות וכו' ושום דבר... ככה שאם האדם שאחראי על תחזוקת האתר יוכל לעזור אני אשמח אם תפנו אותי למייל שלו שהוא מגיב שם :) דרך אגב למישהו יש מושג איך שמים צליל בהמתנה בסלקום? כי דרך האתר זה לא עובד וגם לגבי זה רשמתי שם.

chaaai

New member
גם על שליחה אסור פתאום?

=\ כשביקשו ממני לשלוח לאנשים שירים לא אמרו דבר כזה =\

chaaai

New member
צריך לאסור גם...

כל דיבור שהוא לא על עברי לידר. או על שירלי קטש לחלופין.

chaaai

New member
אתה ואני

כאילו, שנינו, צמד המוגבלים, עושים בסוכות מפגש פורום שבו נסכם את תקנון הפורום. מי שיפר את התקנון יזרק לאלתר. בברכה,

Naych

New member
מאחל לכם הצלחה ../images/Emo13.gif

רק אל תשכחו לשלוח לנו את התקנון החדש בסוף המפגש

chaaai

New member
איך התקנון קשור אליך? =\

לא שיש בעיה לשלוח אבל מה יעזור לך לבהות בו?

chaaai

New member
מה די?

זה פשוט מרגיז כבר כל הקטע הזה. שיש חוקים בלתי ידועים שניתנים לשינוי לפי הנוחיות של האנשים. זה פורום עברי לידר, לא פורום סגירת חשבונות אישיים. אז ברק, אל תתערב

Naych

New member
חמור ביותר.

יש 3 מנהלים לפורום הזה. אתה יותר ממוזמן לשלוח לנו מסר ובו טענותיך לגבי מי שלדעתך סוגר איתך או עם מישהו אחר חשבונות אישיים ואנחנו נבחן את הנושא. אגב, ניתן לשלוח מסר ל-3 משתמשים בו זמנית אז אפילו תחסוך לעצמך את המאמץ בלשרוף עוד 2 קלוריות.

תקנון תפוז אומר-

הגולשת מצהירה כי ידוע לה שכל מידע, טקסט, תוכנה, מוסיקה, צליל, תוכנה, גרפיקה, וידאו וכל חומר אחר שפורסם או נשלח על ידה הוא באחריותה הבלעדית והגולשת אחראית באופן בלעדי לתוכן ההודעות שהועלו ו/או נשלחו במערכת. הגולשת מתחייבת שכל הודעה, מסר וכל חומר אחר יהיה הולם ולא יפגע בשום זכות של אדם אחר ובשום דרך שאינה חוקית. תקנון שקיים מהיום הראשון בו התחילה מערכת הפורומים בתפוז לפעול. שים לב שזהו תקנון שהסכמת לכל תנאיו כאשר הצטרפת למערכת תפוז אנשים.

ואם צריך חיזוק-

תחת הכותרת "הצהרות והתחייבויות הגולשות"- " · לא להעלות לאתר חומר בלתי-חוקי, או חומר המעודד, תומך, מסייע, מספק הוראות לביצוע או מנחה בביצוע מעשה המהווה עבירה פלילית לפי דיני מדינת ישראל;" " · לא להשתמש בשירותים של תפוז אנשים לצורך ביצוע מעשה או פעולה האסורים עפ"י כל דין;" "גולשת שתנהג בניגוד לאיזה מהתחייבויותיה כמפורט לעיל - תחסם, התכנים שהעלתה - יוסרו, ותפוז אנשים תהיה רשאית לחסום אותה ולמנוע ממנה לגלוש באתר תפוז ולצרוך שירותים באמצעותו. גולשת שהורחקה על ידי תפוז אנשים ו/או נמנעה כניסתה לא תהיה רשאית לחזור ולגלוש גם תחת שם משתמש אחר." התקנון כתוב בלשון נקבה אך מתייחס לשני המינים.

chaaai

New member
אחלה.

כששתי בנות מכאן, שאני לא אזכיר את שמותיהן ביקשו ממני לשלוח להן שירים מסויימים, אף אחד לא הרים גבה. על זה אני מדבר. לא על זה שנראה לי שמותר להוריד שירים. אני גם לא מוריד מוזיקה עברית.

למעלה