מחפש את הרוח..

דספרדו..

New member
מחפש את הרוח..

אני רוצה גלידה! סאמק, איזו צעקה דפק הקטן וכולה בשביל גלידה! ועוד להעיר אותי?? אז אמממ.. תגיד לאימא שתיתן לך? ``לא! אני רוצה גלידה וציפס`` {חופשי מוסיף רקיעה, המילודרמטי הקטו הזה} אה??. וואיי וואיי זה אומר שנוסעים למקדונלד {אני אגב מת! מת על גלידה אמריקאית, אז מכפת לי לצאת אבא טוב וללקק גלידה קרה בחום הסיוטי הזה שצנח עלינו בזמן האחרון} נו טוב, בוא נלביש אותך.. {תודו שאבא טוב!! } ``אבא! אני יכול לפתוח חלון?`` ברור שלא! יש מזגן.. {ראבקקק} תראה כמה חם בחוץ! אבל זה שהוא שואל, זה לא אומר שהוא מחכה ממש לתשובה ברור שהחלון נפתח אז גם אני פתחתי את שלי {לא פראייר} אפילו, אפילו הדלקתי סיגריה.. {שששש.. יודע זה שיט ולא בריא} וילד לא להוציא את הידיים החוצה! {זה אני אומר בטון החלטי} ``אה...אבא`` מה ? אני שואל {ומודה, לא מחכה לתשובה..} ``אבא!!`` מה? מה? {טוב טוב, הנמכתי את גלגלצ בסוף } ``אבא!! הידיים שלך בחוץ!`` {יכול להיות שאני רואה חיוך מרוצה על ..?} מפתאום! {אני עונה ישר} כולה מאפר.. חושב שנייה הקטן.. {3.5 אם זה מעניין} ושולח יד החוצה.. הלווו מה זה???. לא אמרתי לך שאסור ``כן אבא`` אז??? ``כולה מחפש את הרוח`` הוא עונה לי.. {לא ממצמץ בכלל} אפילוג: כבר הגענו, אז התעלמתי..אבל מודה שמחשבות עלו חופשי אם בגיל שלוש מתחכם ככה!!! מה יהיה כשיירצה לקחת ת`אוטו של אבא לחוף הים {שלא נדבר על אופנוע!!! וואיי וואיי אופנוע?!}

למעלה