מחפש את המוזה

r o n35a

New member
מחפש את המוזה

רוצה לכתוב ולא מצליח לא שאין לי נושאים כל יום שעובר מביא עימו סיפורים מרתקים ועכשיו לא מוצא את המוזה. הייתה תקופה שהרגשתי ממש טוב יכולתי לשבת כל היום לכתוב לי ולכתוב ואחרי מרגיש את הפורקן איך כאב יוצא לו ויושב על דף לבן ועכשיו לא מוצא את המוזה הייתה תקופה של צחוקים הומור וקצת שטויות כל מילה אשר נכתבת יוצאת בצחוק גדול ועכשיו לא מוצא את המוזה אז לאן היא נעלמה זו לי היא כה חשובה לחצים רבים כבר יש לי ולא מוצא תשובה רוצה לכתוב רוצה לצעוק לפרוק מתוך הנפש את שהפריע או הצחיק השבוע וליל אמש לכן מפסיק לכתוב עכשיו חושב היכן היא מסתתרת את המוזה זו אמצא כי אי אפשר אחרת נראה לי שמצאתי את המוזה

ב ה י ר

New member
זה מה שחסר לי עכשיו...מוזה..

חייבת לסיים עוד היום פיסול של עוגה ואין לי...פשוט אין לי מוזה! הכל יוצא לי עקום..עישנתי כבר חצי קופסא בשביל ה"השראה" אבל...נדה.. מנסה לא להילחם בזה...למרות שמוטיב הזמן שלי קריטי.

G a v ® i e L

New member
בצק סוכר ?

אפשר לשאוב השראה מעיון ביצירות דומות אצל אחרים. לא להעתיק, אבל לעורר את ההשראה.

G a v ® i e L

New member
מורתי האהובה, אפשר, בטח שאפשר !

אבל תיזהרי שלא תהיה זו פרסומת סמויה - כי זה אסור על פי התקנון. לא משנה כמה העוגות שלך מקוריות, מעודנות, עשויות בטכניקות מגוונות, וכלי הקרמיקה המשגעים שלך עטופים בזיגוגים מדהימים וכל זה את גם יודעת להדריך איך לעשות בסדנא הביתית והנעימה שלך - אסור לך להזכיר ולו במילה אחת. אז שלא תגידי שלא הזהירו אותך ! גבריאל (עד שיימחק)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהה

עכשיו חרגת אותי לחלוטין!יחצני היקר! מה אני אעשה איתך,מופרע! (עוגה על חשבוני כבר מובטחת
)

יש תקופות כאלה

שאין מוזה בעצם לכלום. בדיוק היום חשבתי לעצמי...מה קורה לי? פעם הייתי כותבת והמון... ואז נזכרתי שהתקופות בהם מוחי קדח ביותר, התקופות בהן כל מה שרק רציתי להביע ...נפלט בזריזות ויצא ממני בקלות וכל מילה מצאה מקומ ה בין השורות, רק כאשר מצאתי עצמי...מרגישה ולא מ שנה מה, אם הייתה זו אהבה, או היה זה כאב, בין אם כעסתי, בין אם שמחתי. רק כאשר הרגשתי והרגשתי חזק, חזק...רק אז הצלחתי לכתוב. מה שאומר שכנראה כעת, לא ממש מרגישה!! לא לכאן ולא לכאן.

למעלה