מחפש אתר!!!

door

New member
מחפש אתר!!!

אתר מדהים עם איורים מדהימים של המון דברים... מה שאני זוכר שאיפשהו בשם של האתר הייתה את המילה sun והוא היה מעוצב ממש יפה. רוב הציורים היו של פרחים, מכוניות ונשים. יש בדרך כלל רקע מדהים כזה... אני זוכר שהייתה מכונית כתמונה עם רקע כתום כזה, מכונית ירוקה עם ירוק וכו' וכו' וכו'... אתר מדהים!!! וכל הציורים ניתנים להורדה בתור רקע!!! ואני לא זוכר את הכתובת!!! Doh!

door

New member
:( אמממממ......

כל הציורים שם הם אילוסטרציות, נראה לי...

door

New member
דרך אגב..

הייתי רוצה להתחיל לצייר במחשב.. תמיד אהבתי אילוסטרציות ואני מת לדעת מאיפה להתחיל. הייתם יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה להתחלה? אולי איזה גירסה של פלאש בחינם, אם קיים דבר כזה.... :)

גירסאות חינם של פלאש

מקרומדיה נותנת גירסת ניסיון חינמית של פלאש ושאר אחיותיה לתקופה של 30 ימים.

כן, חוק נגד דברים לא חוקיים...

מי שמע על דבר כזה? תיכף עוד יגידו לי שיש גם חוק נגד עידוד שוד של זקנות ברחוב. הורדת התוכנה בצורה לא חוקית היא כשמה כן היא- לא חוקית. ומאחר שתפוז פועלים לפי חוקי מדינת ישראל, אסור הפרסום של מקורות הורדה בחינם של תוכנות ושאר דברים שלא אמורים להיות חינמיים. להבא, הודעות שיכללו קישורים או המלצות להורדות לא חוקיות, וכמו כן כל עבירה על חוק זכויות יוצרים, או פגיעה באדם או בגוף כלשהו ימחקו. כמובן שכל מקרה יבדק לגופו.

manic_subsidal

New member
כן אבל זה מגוחך במקרה הזה

החברות בעצמם לא מזיז להם כי את הכסף שלהם הם עושים במגזר העסקי במילא ששם אתה חייב על פי חוק שיהיה לך את התכנה המקורית ששלמת עליה. אף אחד לא מצפה מהאדם הקטן לשלם סכומי עתק בשביל זה. ואם כן הם מטורפים! מטורפייםםםםםםם!! מאוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה

יכול להיות שהם מטורפים,

אבל חוק הוא חוק. ולא ניראה לי שגודל האדם נותן הקלות בנושא. בוא נסיים את הנושא כאן. פשוט לא כותבים דברים מהסוג הזה על גבי הפורום (ודה במטרה גם לשמור על אופי מקצועי והגון). ממש בוער לך למרוד בתאגידים הגדולים? תשתמש במסרים האישיים או בכל צורת תקשורת לא פומבית אחרת.

manic_subsidal

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo67.gif../images/Emo14.gif../images/Emo2.gif

למעלה