מחפש אתר למסחר במט"ח

מחפש אתר למסחר במט"ח

שלום רב, אני מחפש אתר ישראלי (חשוב שיהיה ישראלי כדי שלא יהיה בעיה בהפקדת ומשיכת כספים בכרטיס אשראי) למסחר במט"ח. חשוב שהוא לא יהיה עושה שוק, ושיהיה אתר מומלץ ואמין. על מה תוכלו להמליץ לי? תודה.

סילבר72

New member
כמה

כמה כסף אתה מכניס לחשבון יש לך פינוטק תבדוק באינטרנט יש לך פרטים שם זה חברה הכי אמינה בשוק

סילבר72

New member
יש

יש מעט חברות בסכום כזה תוכל לראות באינטרנט תעשה חיפוש בפורקס תגיע לזה

אני בטוח שיש

אולם הייתי רוצה לקבל המלצה לחברה שהיא לא "עושה שוק" ואמינה.

jo פלביוס

New member
אני ממליץ לך על זה

מניסיון שלי מבחינת אמינות הם בסדר גמור. והכי חשוב,שלא יושבים שם "אנליסטים" שמשגעים את המשקיעים המתחילים לבצע עיסקאות. הפלטפורמה מעולה. מרווחים סבירים בהחלט. http://forexwebtrader.com/il/ .בהצלחה!!

תודה-ולגבי איזי פורקס?

כמה חברים המליצו לי על האתר הזה, אמרו שיש בו אחלה שירות. מישהו התנסה איתו?

jo פלביוס

New member
איזי פורקס פשוט חבורה של נוכלים

זו לא רק דעתי,שאני לא מכיר אותם מספיק טוב,אלא גם שמעתי מכמה סוחרים שעבדו ועובדים איתם. הם פשוט מנצלים את הבורות של רוב האנשים ופשוט גונבים פפיסים,עמלות. ועוד.אגב,אחד מהעדויות שמעתי מתוך חדר המסחר,כך שאני לא מתבייש פשוט לקרוא להם גנבים. (בכלל חברה שהאמינות שלה מוטלת בספק,לא ברור שהיא באמת מתכסה על העסקאות שלה וכו' אם הבנת למה אני מתכוון) בהצלחה.

סילבר72

New member
צודק

אני יכול לכתוב שעות על גבי שעות על בית קזינו של איזי פ פשוט נוכלים רוצה להצליח תעשה הפוך ממה שהם עושים איזה חברה אתה הכי ממליץ?

לוחם770

New member
מצטרף להמלצה

לומר את האמת עוד קודם קריאת התגובה הזו אני רציתי להמליץ על החברה הזו הם פשוט הכי אמינים (לפי דעתי) בשוק ובאמת אין לך שם הברה אנאליסטיים שטוחנים לך את השכל כמו במקומות אחרים וגם מבחינת הסכומים אתה יכול אצלהם (מה שלא כל כך מומלץ) לסחור גם עם 25 $ אבל אתה תעשה את השיקולים שלך בכל מקרה עדיף לא להיכנס עם איזי פורקס מהסיבה שהם לוקחים פשוט יותר מדאי עמלות על חוזים וכמעט ללא הפרשי ציטוטים בין איזי לבין חברות אחרות

למעלה