מחפש אפליקציה שתיתן לי כל עדכון בנושא ראש חודש ספירת העומר ועוד אשמח להמלצות תודה לכם
ש שחום נאה37 New member 15/4/15 #1 מחפש אפליקציה שתיתן לי כל עדכון בנושא ראש חודש ספירת העומר ועוד אשמח להמלצות תודה לכם
צ צפוני1983 New member 16/4/15 #2 אפליקציות. בס"ד. לעומר יש כמה היה לי של hebrew apps ושל android-softit שניהם בסדר וטובות, ויש גם בתפילון של אורי הולנדר את ספירת העומר. לגבי ראש חודש יש יומן " לוח עברי" שמראה לך את התאריך, בלי תזכורות אבל נוח מאד.
אפליקציות. בס"ד. לעומר יש כמה היה לי של hebrew apps ושל android-softit שניהם בסדר וטובות, ויש גם בתפילון של אורי הולנדר את ספירת העומר. לגבי ראש חודש יש יומן " לוח עברי" שמראה לך את התאריך, בלי תזכורות אבל נוח מאד.
ק קליטו New member 17/4/15 #3 אתה פשוט עושה חיפוש ; יהדות או לוח עיברי ועוד, ומתגלה בפניך עולם שלם של אפליקציות ביהדות ובחינם. אתה פשוט בודק מה טוב ומה נעים ומה מתאים לך, יש לך שמה את תגובות המשתמשים
אתה פשוט עושה חיפוש ; יהדות או לוח עיברי ועוד, ומתגלה בפניך עולם שלם של אפליקציות ביהדות ובחינם. אתה פשוט בודק מה טוב ומה נעים ומה מתאים לך, יש לך שמה את תגובות המשתמשים