מחפש אנשים מחיפה.

jessecat5

New member
מחפש אנשים מחיפה.

שלום, אני חדש בקטע של משחקי הקופסה, את magic אני משחק כבר שנים לאחרונה הכרתי את talisman וזה ממש נחמד לי,
אני מחפש אנשים שמעוניינים לשחק ביחד וגם אולי המלצות של אילו משחקים טובים קיימים, בסגנון של טליסמן, עמק הפחד..

C r o n o

New member
שלום, וברוך הבא

הנה הקבוצה שלנו בפייסבוק
https://www.facebook.com/groups/309295475783919/
מדי פעם מתארגנים בה אירועים.

איפה בחיפה אתה גר? יש לך רכב?

jessecat5

New member
שלום וברוך הנמצא

בגדול כרגע בקריות אבל, מסיים לימודים אוטוטו וכבר מחפש דירה בחיפה (אחוזה..)
פייסבוק אין לי, ורכב אני יכול להשיג מדי פעם

AzureDarkness

New member
בנוסף

יש ערב משחקים המתקיים כל שבוע בימי שני בטכניון (מועדון מש"י, מעונות מזרח חדש, בניין 458), החל בשעה 19:00

jessecat5

New member
אכן

שמעתי על הקבוצה בטכניון.
מה משחקים שם? טליסמן?

אייני

New member
אני חייב להגיד לך

עד כמה שהתרשמתי, כמעט אף אחד לא משחק טליסמן בשום מקום, למעט פעם ב, בבית. טליסמן הוא משחק נהדר לכניסה לעולם משחקי הלוח כי הוא מאוד פשוט (ויותר מזה - הוא בין הבודדים שבעברית), אבל הבעיה היא שיש בו כ"כ הרבה פאקים, ובנוסף יש כ"כ הרבה משחקים יותר טובים ממנו שפשוט לא נוגעים בו כמעט מלבד פעם ב...

C r o n o

New member
אחרי שנחשפים למשחקים אחרים קשה לחזור לטליסמן

כי הוא מעוצב פשוט לא טוב. רונבאונד יותר טוב, אבל עדיין מאוד משעמם.
ומה זאת אומרת, "מה ניתן לבקש ממשחק שפותח בשנת 1983"? Cosmic Encounter המקורי יצא ב1977 ו-Dune ב1979

sonde

New member
Cosmic Encounter הוא דוגמה מצוינת

למה שטליסמן לא.
Cosmic Encounter יצא במספר גרסאות מאז 1977 ובהם הוספו דברים והוסרו דברים. טליסמן יצא עכשיו בגרסה רביעית ללא שינוים מהותים, למעט לוח נורמלי והאופציה של סמנים שאתה יכול לשלם בכדי לגלגל קובייה שנית.

רונבאונד יותר טוב, לדעתי, ועובד הכי טוב במקסימום 4 שחקנים, השעמום עלול לנבוע מזמן המתנה ארוך, אנחנו מונעים זאת בכך ששחקן מעביר קוביות לחבר מיד לאחר שהזיז את דמותו.

אייני

New member

בזכות הביקורת שלך קניתי את המשחק הזה בדיוק לאחרונה - דרך הפורום
עדיין לא יצא אבל לשחק. קודם צריך לקרוא את ההוראות בעיון, ולפני זה - צריך ללמוד

jessecat5

New member
אז

כן אני מכיר את הבעיות של טליסמן.. איזה משחק כן משחקים?
יש משהו בסגנון של wheel of time?

C r o n o

New member
משחקי הרפתקה אחרים

מ-Runebound שסונדי מזכיר בלינק למעלה (שגם הוא משחק בלתי נסבל בעיניי, מצטער
), דרך Prophecy (שלי אישית אין, אבל נוצר בי הרושם שהוא משחק ההרפתקה הקיטשי המוצלח מכולם) ועד Arkham Horror (משחק הרפתקה קואופרטיבי בעולם המיתוס של לאבקראפט).

אייני

New member
זה דיי משתנה...

אני אישית בד"כ משחק עם חברים אז קשה לי לקבוע מה הכי פופולרי בקבוצות האלה. אצלנו הכי פופולרי זה מצודות, מאנצ'קין, dungeon twister (שלדעתי מעולה), ומשחק המלחמה axis and allies, על שלל גרסאותיו (חבר שלי מכור לסדרה הזאת וקנה את כל הגרסאות כמעט).

AzureDarkness

New member
משחקים בשלל משחקים במגוון סגנונות

ממליץ לבוא ולהתנסות - אם אתה רוצה, שלח הודעה פרטית ותקבל את הפלאפון שלי לצורך תיאומי הגעה.

משחקים בחיפה

הי
אתה מוזמן ליצור קשר- 0527460544
יש קבוצה טכניונית בימי שני בערב, מסביבות שבע, ואנחנו משחקים גם מדי פעם בימי חמישי
עופר

למעלה