מחפש אנשים לשיחה

Geeker007

New member
מחפש אנשים לשיחה

זה קצת נשמע מוזר, אני יודע, אבל אני מחפש אנשים לדבר איתם או יותר נכון להתאמן איתם/מולם. אני רוצה לנסות להרגיל את עצמי לדבר לאט ולהתרכז יותר במה שאני אומר ולא באיך שאני אומר את המילים. אז אם יש פה מישהו מת"א שמוכן לדבר איתי ככה סתם שיצור קשר בפרטי. תודה
 

geashono

New member
עשית טיפול אצל ברברה דאם

או עלית על הרעיון הזה לבד?
 

Geeker007

New member
האמת שלפני למעלה מעשור

ולא מצאתי את הטיפול שלה כל כך יעיל.
 

geashono

New member
מעניין

כי הרעיון שהעלית ,לחשוב על תוכן הדיבור ולא איך שאתה אומר את זה,הזכיר לי את הפילוסופיה שלה בטיפול. אבל אם טופלת לפני למעלה מעשור,אז היא עוד טיפלה בעיצוב שטף.
 

חקויאק1

New member
בוקר טוב

ראשית אני אפתח בהתנצלות, מאחר ורק נרשמתי לפורום, טרם הבנתי איך "יוצרים קשר בפרטי".. אשמח להכוונה שנית, העלית פה רעיון לא רע בכלל !! אני חושב שאנחנו יכולים לתרום אחד לשני המון בשיחה אחת פשוטה שמתי לב שקיימת פה קבוצה לא קטנה של אנשים בסביבות השלושים לחייהם המתגוררים בתל אביב וברשותך, אני מציע גם להרחיב קצת את הרעיון מאחד על אחד לשיח קבוצתי פתוח ומשוחרר בין אנשים כמוני וכמוך אנשים שכל מה שהם רוצים זה לגלגל שיחה בכיף ובחופשיות מבלי להיות טרוד ב"איך יוצאות לי המילים.." אז מה אתה אומר, יש דיבור ? :)
 

Geeker007

New member
היי חקויאק1

תוכל למצוא את כל האפשרויות שליחת ההודעה אם תקליק על שם המשתמש שלי. בכל מקרה, יש דיבור
יאללה, בוא נתאם איזה ערב...
 

geashono

New member
תשמעו

יש לאמבי מקום מפגש בתל אביב. המפגשים הללו התחילו בתור מפגשי תרגול שטף דיבור,ואחרי זה נוספו להם אנשים שלא מתרגלים שטף דיבור(כמוני). כבר הרבה זמן לא היה מפגש בגלל מיעוט משתתפים,אבל אם תרצו להפגש אפשר לקבוע למפגש הבא ב24 בחודש. אתם תוכלו לדבר על מה שבא לכם,ולדבר איך שבא לכם. יש מעוניינים?
 

Geeker007

New member
אשמח להגיע

אבל גם לא הייתי מתנגד לשיחה אחד על אחד בתור התחלה
 

ligtz

New member
הי זה נשמע מעניין . איפה זה קורה ?

אגב אני חדש פה. שלום לכולם
 

geashono

New member
ברוך הבא

אני ישמח אם תציג את עצמך ותספר על עצמך ,מעט או הרבה תלוי בך! לעצם העניין יש לנו מקום במתנס על יד קניון עזריאלי ביום שלישי פעם בשבועים החל מ6:45. ואני מקווה שיהיה ביקוש ונוכל לקיים איזה סוג של מפגש. לינק לפרטים על המפגשים:http://www.ambi.org.il/events-and-activities/76-group-event.html
 

חקויאק1

New member
פחות טיפולי יותר חברתי

קודם כל טוב לדעת, המפגשים הנ"ל יכולים לתרום לנו רבות אני חשבתי פחות בכיוון של מפגשים פורמלים באוירה טיפולית, ויותר בכיוון של מפגש חברים בקטע חברתי כלומר להפגש במקום נטרלי בתל אביב, בית קפה או בר, ופשוט לשבת יחד בכיף ובאוירה טובה עם מוסיקה, אוכל, שתייה.. ממש כמו אנשים 'רגילים' הייתי מאוד רוצה להכיר אנשים עם בעיות כמו שלי, אנשים שמבינים לליבי, לדבר, לצחוק, להרגיש משוחרר בשיחה והעיקר לדבר בחופשיות! אולי אפילו לעזור לאנשים להיפטר מהגמגום הזה, לנסות ללמד אותם להשתמש במיתרי הקול כמו אדם רגיל, למרות שהרגלים קשה לשנות.. ואני בטוח לא לבד, אז יאללה Geeker, מתי נפגשים?
 

geashono

New member
אל תבהל מהכותרת

תוכן המפגש נקבע לפי המשתתפים. אני לפני שנתיים התחלתי לתרגל גמגום המפגשים,ואע"פ שחשבתי שיגרשו אותי,אף אחד עוד לא עשה את זה!!
 

shuky63

New member
המיפגשים בתל אביב הם לא ממש טיפוליים.אומנם

בוגרי הדסה ופלואנסי נותנים זה לזה פידבקים וטיפים על הביצוע הטכני של המשימות,(רק למי שמבקש)אבל זה ממש לא העיקר. אין שם אנשי מקצוע כמובן. אפשר להרצות על כל נושא שבא לך ויש לנו שם כמה מומחים בתחום הפיננסים והמחשבים כך שאפשר ללמוד דברים חדשים. ואפשר גם לשתף בתחושות וחוויות מההתמודדות היום יומית עם הגמגום ולקבל חיזוקים מהאנשים שהכי מבינים אותך. יש גם משתתפים שמשתמשים בשיטות המודדות וטכניקות שונות מהדסה ופלואנסי והם מספרים על זה מידי פעם כך שאפשר להתעדכן בשיטות שלא מכירים. הפורמט של המפגשים הוא שמתחילים בשיחה חברתית חופשית עד שמגיעים רוב המשתתפים ואז עוברים לדיבור לפי תור של 10 דקות לכל אחד. בראשית דרכה של אמב"י ניסינו לקיים גם מפגשים חברתיים לגמרי-בתי קפה מסעדות באולינג טיולים... גילינו דבר "מעניין".מגמגמים הם אנשים שונים מאד זה מזה פרט לגמגום.איכשהוא זה לא כל כך הלך. ואז החלטנו להתרכז במפגשי תמיכה ותירגול כדי לתת לאדם המגמגם את הבטחון והאנרגיה להשתלב בחברת אנשים לא מגמגמים אבל שהם בראש אחד איתו .לא עדיף?
 

ligtz

New member
אני מתכוון להגיע למפגש אמבי במתנס

ואשמח גם לקבוע למפגש שלא במסגרת הזאת כמו שהציעו פה אם מישהו מעוניין
 

geashono

New member
טוב מאוד

מי שמתכוון להגיע ביום שלישי הקרוב,שיכתוב פה שהוא מגיע,וכך נדע שבטוח יבואו אנשים. אין לכם מה להפסיד חוץ מזמן.
 
למעלה