מחפש איך להתחיל

מחפש איך להתחיל

שלום לכולם,
אני חדש בנושא, ורציתי לדעת מהו הטיסן המומלץ להתחיל איתו,
הן מבחינת היכולות והן מבחינת המחיר..
מהם טווחי המחירים המקובלים? איפה אפשר לקנות?
אשמח לתגובותיכם :)

תודה

Refael191

New member
בשורה העליונה יש לינק ל "מאמרים"

תתחיל שם במאמר למתחילים .. ומשם תתקדם ותשאל אם חסר לך מידע \פרטים
אחלה תחביב מצאת !!

newron28

New member
בתור מתחיל קצת קדימה ממך אני יכול לומר ...

תקרא הרבה - תשאל שאלות - ואל תקפוץ למים כל כך מוקדם - לפני ששמעת לפחות כמה דיעות ...
אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי - ואנסה לתת לך מנסיוני הקטן בתחום הגדול והמקסים הזה,

ישנם הרבה אפשרויות ל"היכנס" לתחום, אפשר לאט מסודר בעלויות סבירות, או מהר שבא במחיר יותר גבוהה,

בהצלחה לך !

nadavbarak

New member
לטירון באוויר...

בנוסף לכל מה שתקרא בפורום, ויש הרבה מה ללמוד כאן, אני מציע לך להגיע לשטח הטסה ולהתחכך בתחום ובציוד השונה פנים אל פנים.
תשאל, תראה, תצליב דעות ואז תחליט.
ההמלצה שלי היא מאוד פשוטה.
מתחילים מטיסן טריינר.
טיסן טריינר זהו טיסן עם מאפיינים ספציפים אשר הופכים אותו לנוח ללימוד. לאחר שתדע מהו טיסן טריינר, תוכל לבחור טריינר שמוצא חן בעיניך.

1. כנף עילית הממוקמת מעל הגוף, דבר המקנה יציבות לטיסן.
2. כנף בעלת דיהדרל (זוית במרכז הכנף המרימה את קצוות הכנף למענה בצורת האות V), עוד דבר הגורם ליציבות.
3. כנף עם פרופיל קמור בחלק בעליון ושטוח בחלק התחתון. דבר המייצר עילוי.
4. כנף באורף של 180 ס"מ בערך. כנף מספיג גדולה אשר תייצר יציבות בטיסה.
5. מנוע דלק בגודל 0.46, מנוע אשר יספק מספיק כח וגם יוכל לשמש אותך לטיסנים אחרים בעתיד. ההמלצה שלי לטיסן מונע דלק ולא חשמלי היא שתלמיד צריך זמני טיסה ארוכים, כאשר זמני ההטסה מבוססי סוללות הם קצרים משמעותית.

טווח מחירים מקובל לטיסן טריינר על כל ציודו (משדר/מקלט, מנוע, סרווים, ציוד קרקע כגון סטרטר, משאבת דלק וכו') יכול לנוע בין 2500-3000 ש"ח להערכתי.

במידה ותרצה, אתה מוזמן לבקר אצלנו במנחת. מספר הטלפון שלי הוא 052-2500572.

בברכה,
נדב ברק.

nadavbarak

New member
לטירון באוויר...

בנוסף לכל מה שתקרא בפורום, ויש הרבה מה ללמוד כאן, אני מציע לך להגיע לשטח הטסה ולהתחכך בתחום ובציוד השונה פנים אל פנים.
תשאל, תראה, תצליב דעות ואז תחליט.
ההמלצה שלי היא מאוד פשוטה.
מתחילים מטיסן טריינר.
טיסן טריינר זהו טיסן עם מאפיינים ספציפים אשר הופכים אותו לנוח ללימוד. לאחר שתדע מהו טיסן טריינר, תוכל לבחור טריינר שמוצא חן בעיניך.

1. כנף עילית הממוקמת מעל הגוף, דבר המקנה יציבות לטיסן.
2. כנף בעלת דיהדרל (זוית במרכז הכנף המרימה את קצוות הכנף למענה בצורת האות V), עוד דבר הגורם ליציבות.
3. כנף עם פרופיל קמור בחלק בעליון ושטוח בחלק התחתון. דבר המייצר עילוי.
4. כנף באורף של 180 ס"מ בערך. כנף מספיג גדולה אשר תייצר יציבות בטיסה.
5. מנוע דלק בגודל 0.46, מנוע אשר יספק מספיק כח וגם יוכל לשמש אותך לטיסנים אחרים בעתיד. ההמלצה שלי לטיסן מונע דלק ולא חשמלי היא שתלמיד צריך זמני טיסה ארוכים, כאשר זמני ההטסה מבוססי סוללות הם קצרים משמעותית.

טווח מחירים מקובל לטיסן טריינר על כל ציודו (משדר/מקלט, מנוע, סרווים, ציוד קרקע כגון סטרטר, משאבת דלק וכו') יכול לנוע בין 2500-3000 ש"ח להערכתי.

במידה ותרצה, אתה מוזמן לבקר אצלנו במנחת. מספר הטלפון שלי הוא 052-2500572.

בברכה,
נדב ברק.

newron28

New member
מסכים עם נדב לגבי הגעה למשטח הטסה! פחות לגבי

המחיר ...

ישנם טיסנים יד שניה שאפשר לרכוש, ישנם מערכות זולות בהרבה מה"מקובלות" בשוק, שמחירן יכול להביא את העלות הכוללת לפחות משליש, אם יראה שמתאים לו התחביב וירצה להתקדם איתו - השמים הם הגבול מבחינת מחירים ...
כמובן יש גם את איביי ואת הסינישמורידים את המחירים בהרבה יותר .

בהצלחה לך !

nadavbarak

New member
צודק בהחלט, אבל....

הי newron,
אתה צודק. אין ויכוח שהסיני עשה נפלאות לתחביב ולהפחתת העלויות.
אני לא חנות ואני מאחל לבחור שישיג את המחיר הזול ביותר.

אני בספק לגבי היכולת להביא טיסן בגודל שציינתי מהסיני בעלות סבירה.
לגבי מערכת רדיו ומנוע, אני בספק מה רמת האמינות של המוצרים.
הסיני הוא נהדר, אולם צריך להבחין מה מחפשים לקנות.
על מנת ללמוד מומלץ לדעתי טיסן ברמה סבירה ומעלה.
גם אני קונה מהסיני. טיסנים פשוטים accessories, מחברי חשמל, דבקים.

לגבי טיסן משומש, בתור מתחיל וללא יעוץ מחבר שמבין, לא הייתי נכנס לזה. צריך לדעת טוב מה קונים.

אתה כנראה טיסנאי מנוסה ולכן אחד כמוך ידע להתמצא ולדעת יותר מה טוב / איכותי אצל הסיני ומה לא.
דעתי האישית היא שמטיס מתחיל, ייטב לו אם יחבור לחנות אשר תסייע לו בשלבים הראשונים.

מן הסתם, אתה ואני חושבים שונה. לזאת בדיוק התכוונתי שהצעתי לו לשמוע דעות שונות ולהצליב.
בסוף, שיחליט מה טוב עבורו.

בברכה,
נדב ברק.

newron28

New member
חותם על כל מילה שלך ...

חייבים להיות במשטח הטסה, וחייבים להיות מחוברים למישהו שמבין בטיסנים כדי לא לעשות שטויות,

אני רכשתי טיסן מטר ארבעים עם שלט פוטאבה בפחות מ1000 ש"ח, כך שאפשר למצוא גם בפחות ...

(מסיני לא הייתי מזמין טיסן ... נראה לי ללכת רחוק מידי
)

למעלה