מחפש איך להגביר waves

לירן101

New member
מחפש איך להגביר waves

הקטעים שלי יוצאים נורא נמוכים תמיד בגלל שה-wave נורא חלש... אני מחפש פלאג להגברת waves אם יש כזה?

kundara

New member
קומפרסור לא מגביר...

קומפרסור מקמפרס, כדי שיהיה אחר כך מה להגביר...

HeavenlyB

New member
אמממ....זה בדיוק העניין

בקומפרסור יש גם כפתור שנקרא OUTPUT שנועד להגביר את הווליום אחרי שקימפרסת.

אשף

New member
לא הוא לא.

יש לו מגבר שבד"כ נקרא make up gain, הוא מגביר.

HeavenlyB

New member
שמגביר את הווליום....

ולכן אפשרי להשתמש בקומפרסור כמכשיר להגברת הווליום

אשף

New member
אפשר, אבל ברעיון,

קומפרסור רק מחליש, במציאות הוא יכול להגביר. באותה מידה היית יכול לומר שאקולייזר מגביר.

HeavenlyB

New member
לא לא לא

הרעיון של קומפרסות הוא לא להחליש, אלא להקטין את הדינמיקה. נכון שאם לא תשנה את עוצמת היציאה אז המוסיקה תהיה חלשה יותר, אבל בשביל זה הם הוסיפו כפתור ווליום, כדי לאחרי שהקטנת את הדינמיקת תוכל להגביר את הווליום, ואז החלקים של ההקלטה שנשמעו חלשים קודם, יישמעו טוב. זאת אחת המטרות שמקובלות של קומפרסור.

אשף

New member
למה את מתכוון בדינמיקה ?

עדיין, אז באותה מידה אקולייזר מגביר.

HeavenlyB

New member
אקולייזר נועד לטפל

בתדרים מסויימים. וכן, אתה יכול להגביר גם עם אקולייזר, אבל זה לא התפקיד שלו. לעומת זאת, בקומפרסור משתמשים כדי להקטין את הדינמיקה לפני שמגבירים את הערוץ, כדי שהקטעים החלשים יותר יוגברו בלי שהקטעים החזקים יותר יוגברו מעבר לצורך.

HeavenlyB

New member
אני לא רק יכול

אחרי 10 שנים כטבנאי באולפני הקלטות, ככה אני רואה את זה.

kundara

New member
אתה צודק,

רק בקשר לתפקיד שלהם, הוא להקטין את הטווח הדינאמי, ולא "להגביר", קוראים לו "קומפרסור" והוא מקמפרס, אבל משתמשים בו כדי שיהיה אפשר להגביר. זה לא שלשם זה הוא נועד.

HeavenlyB

New member
למה אתה צועק עליי?? ../images/Emo4.gif

חחחח

L25

New member
תשתמש בדיננוס אחלה קומפרסור

שמשמש גם להגברה בנוסף עם אתה עובד על קיו בייס ניתן להגביר כל קובץ אודיו על ידי אופציית NORMALIZE BOOM ON YOU

lo siento

New member
הוווו,סוף כל סוף

מישהו רשם פה משהו נורמלי קוני,תגיד לי אחי,איפה אתה??? שמעו,חבר'ה,קומפרסור משמו נועד לקמפרס-לדחוס דינמיקה/תדרים,איך שלא תרצו לקרוא לזה(או להשתמש כי יש גם קומפרסור של תדרים) עדיין הוא יקמפרס לגבי להגביר,פשוט,לקמפרס ולעשות נורמלייז ואם לא נורמלייז ואתם רוצים להגביר(ואני מאמין שמדובר פה בקיובייס חחחחח) אז וואלה,להיות על הסמפל עצמו,לקמפרס אותו(את האודיו כמובן) ואם לא רוצים לעשות נורמלייז או לא יודעים פשוט למתוח אותו בסימון הכחול ת'יודעים,יש על כל קוביית סמפל סימון כחול של פייד אין או פייד אווט ויחד עם זאת עוצמת הסמפל אז קודם תקמפרסו ואח"כ תגבירו לגבי output שלא תעיזו לעשות את זה מה פתאום,כנ"ל גיין בפרוסס,כלום אל תגעו בזה,לא נוגעים בגיין אלא אם יש ממש מקרה מצוקה לא זה ולא אקולייזר(סתם הורס) .Lo Siento

למעלה