מחפשת...

מחפשת...

מישהו פה למד\לומד נהיגה בירושלים בבית ספר בני י-ם אצל שמשון מזרחי??? אם כן אשמח לקבל המלצות....

אתה מורה??

פשוט שמעתי המון על המורה הזה...רציתי לדעת אם הוא באמת טוב... אני יודעת שבית ספר טוב...אני לא ממש יודעת על המורה!

א1ט1

New member
חחחח לא אני לא מורה!

אני רוצה להמליץ לך על המורה שלי!

ואאלה...

מי זה??? מאיזה בית ספר הוא.... ספר לי עליו בבקשה.... ואולי בכל זאת אתה מכיר את השמשון מזרחי הזה?

מכירה את שמשון |תמנןן|

לימד ידיד אחד שלי, וכרגע מלמד עוד שניים... שמעתי מהם שהוא אחלה של מורה

כן???

הוא באמת בסדר??? כדאי ללכת ללמוד אצלו???? כמה הוא לוקח את יודעת???? איזה טסט הידיד שלך עבר אצלו???? בקיצור ספרי עליו קצת יותר!!!

הבנתי שהוא ממש אחלה ../images/Emo110.gif

ידיד שלי עבר אצלו טסט שלישי, ואחד מאלה שעדיין לומדים נכשל ראשון שבוע שעבר... אין לי מושג מעבר לזה - סורי

ואת???

את עצמך היית הולכת ללמוד אצלו????אני חפשת מורה מעולה שאני יגמור עם הרשיון הכי הרבה תוך חודשיים...מה נראה לך???הוא מסוגל לעשות את זה??? הוא ממש רציני???תעשי טובה ותשאלי את הידיד שלך...זה יעזור לי נורא...אני גם מחפשחת אחד חברמן כזה...איך הוא בקטע הזה???

הוא חברמן, את זה אני יודעת../images/Emo110.gif

אבל לגבי יכולת הלימוד אין לי מושג - היה לי מורה אחר... הבנתי שידידים שלי נורא מרוצים ממנו

פרטים!!!

אני באמת באמת אשמח על כל פרט שיש לך להביא לי עליו... אני פשוט ממש בלחץ של זמן והייתי רוצה להתחיל ללמוד כמה שיותר מהר... אם הוא באמת כל כך טוב אז הייתי שמחה ללמוד אצלו.. אבל....אבל אני לא ממש יכולה ללמוד אצל מישהו שאני לא יודעת על סגנון הלימוד שלו....פרטים עליו ועל איך הוא מלמד יכולים ממש לעזור לי!!! תודה!

may17g

New member
../images/Emo207.gif לא עברתי....=(

היה לי טסט שני היום הלך בסדר מינוס ידעתי שאני לא אעבור לא נהגתי כזה גרוע!!! ולמרות זאת הטסטר התנהג כאילו דרסתי מישהו מהרגע הראשון וגם נהגתי רק 9 דקות ולא חניתי טוב לא נורא. כבר התכוננתי נפשית לכישלון. מסכן המורה שלי, כבר חשב שהוא נפתר ממני היום. =) עוד שבועיים יהיה שוב. בתקווה שיהיה טוב.
יום מצוין לכולם!

לפי מה שקראתי

את רוצה לעבור טסט תוך חודשיים. זה יהיה לך קשה מאוד, לעבור טסט זה לא נתון רק ביכולת הלימוד של המורה זה תלוי גם ביכולת הלמידה שלך. תוציאי רישיון תוך חודשיים אם תעשי הרבה שיעורים וגם שיעורים כפולים פה ושם כדי למינימום ותצטרכי גם לעבור טסט ראשון, אם את רוצה רישיון תוך חודשיים. ועוד משהו, זה לא משנה כל כך איזה מספר טסטים עבר כל תלמיד של אותו מורה, זה נורא קשור גם בתלמיד איך הוא מגיב ליד הטסטר, על איזה טסטר הוא נופל ובעוד הרבה דברים כמו "הפתעות" בכביש באמצע הטסט. אני לאמ כירה מורים מירושלים אבל אני סתם אומרת לך מראש שלא יהיו לך ציפיות ממש ממש גבוהות להשגת רישיון בחודשיים. אל תשכחי שלמורה יש עוד תלמידים ולא תמיד יהיה לו זמן לעשות לך כל יום שיעור כפול. מה שבנוסף שיעור כפול הוא בכלל לא אפקטיבי זה סתם כדי להריץ את המספר שיעורים.

למעלה