בתוכנית ``השף הערום`` לפני מספר שבועות , שהיתה בנושא מסיבה, חבר שלו הכין פונץ` עם שני סוגי רום,סירופ סוכר, אננס ועוד דברים שאני לא זוכרת. אני רוצה להכין את זה למסיבה ביום שישי ומאוד אשמח אם מישהו יגלה לי את המתכון.
שם מתכונים מתוכניות קודמות, רק את הנוכחי (לפי אנגליה) והמתכונים הקודמים. בדקתי גם ב-BBC וגם שם לא מופיע. אני זוכרת בערך את רשימת המרכיבים אז אם תוכל להגיד לי לפי זה: סירופ סוכר, רום כהה ורום בהיר, מיץ אננס, אננס ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת. תודה
אני נאלצת לתמרן בתקופה האחרונה בין שלל מחשבים שונים ומשונים במקומות ממש מפתיעים,ומאחר והשתתפות פעילה בפורום דורשת עוגיה קבועה והמקומות מהם אני מתחברת הם לא מסוג המקומות בהם אני רוצה להשאיר עקבות ברורים... אני נאלצת להסתפק בקריאה פאסיבית. אגב, הקטע עם חוטינר ענק... לא ידענו שהיית כזה שובב בנעוריך המתרחקים...ומחר נחזה בזיו פניך. 0-:
בפורום הזה יש לי הרגשה שאתה מבלבל אותי עם מישהי אחרת, אבל ממש תודה על הקבלת פנים החמה. די בטוח שאני אשאר כאן. ודרך אגב המסיבה היתה פיצוץ והכנתי פונץ` שמצאתי ב-webtender.
מדי פעם יש לנו כאן אחת מקסימה שקוראת לעצמה אופס ומכאן הטעות. אחלה שמצאת את המתכון. אם זה יעזור לך, מצ``ב תוכנה קטנה וחביבה שתוכלי להוריד למחשב ולהשתמש תמיד למיני מתכוני אלכוהול.