מחפשת

מחפשת

אני מחפשת תמונות של אזכרות או לויות של חיילים אני מעדיפה כאלה בהר הרצל איפה אני יכולה למצוא? בבקשה תעזרו לי

הטRולית

New member
פעם שניה שאני רואה את ההודעה שלך,

ואני לא יודעת אם לבכות או לצחוק. מ*ז*ע*ז*ע*!

ק ד ו ש

New member
מה הקשר??

ואם זה לאיזה כתבה\יום זכרון או משהו כזה? זה לא שהיא מביאה ביד על תמונות כאלה מן הסתם.

הטRולית

New member
אם זו הייתה ההודעה הראשונה מסוגה

אז הייתי אומרת, ניחא.. אבל לא הגיבו לה. אז שתפרט. יש לי עבודה, אני עושה מצגת, ווטאיבר. אבל היא כתבה ככה. אותי זה הצליח לזעזע. מה גם, שגם עם זה לעבודה או משהו, זה עדין רע. שימוש בחללים בשביל עבודה?!

ק ד ו ש

New member
אם היא תמצא תמונות

והיא תמצא, כי האינטרנט מלא בכאלה, אז מן הסתם שהן פורסמו כבר, אין בזה שום פסול. משפחה שלא רוצה שיצלמו את ההלוויה מבקשת את זה והעיתונות מכבדת. את אשכרה חושבת שמה היא עושה עם זה?? שמה בחדר בענק?? זה בטח לקראת איזה שנה למלחמה או משהו

ק ד ו ש

New member
ואת אומרת את זה

בתור משפחה שכולה? מה זה השטויות האלה. כל עוד לא עושים בזה שימוש בזוי, אין בזה שום דבר רע.

הטRולית

New member
תראה...

אח של אבא שלי נרצח באינתיפדה הראשונה. אתה יודע שאפילו להנציח אותו צריך אישור של המשפחה?! והם לא נהרגו בשביל להיות על גב של איזו עבודה! לי זה נראה חוצפה. אגב, יהיה נחמד אם כבודה תספר לכולנו לטובת מה..

Lady McBeth

New member
בואנה, מה קשור?

מה עשית מזה? בטח עושה איזו מצגת ליום השנה למלחמה....אני לא מבינה מה כל כך מבזה את ההרוגים בזה... צאי מזה... קחי דברים בפרופורציות... היא בטח לא הולכת לעשות ביד מול תמונות של קברים.

הטRולית

New member
כבר קדוש אמר את זה!

אל תמחזרי!! דבר שני, זכותי לא להסכים עם זה, מה לעשות? גם לעבודה זה לא בסדר אם לא מבקשים רשות.

Lady McBeth

New member
אני לא ממחזרת

אני מסכימה בטריליון אחוז עם דעתו. אשכרה לקחת משהו הכי בנאלי בעולם וניסית לפתח כאן דיון חסר תועלת (ותוחלת) על למה אסור להשתמש בתמונות של חללים. סתם הגזמה.

הטRולית

New member
לא ניסיתי כלום!

בטח לא לפתח דיון. אמרתי את דעתי. זה בחרת להגיב - הפכת את זה לדיון, אז שבי בשקט, אישה!

ק ד ו ש

New member
זאת בדיוק הנקודה

שהם לא נרצחו\נהרגו בשביל להיות על גב של איזה עבודה, אז אם הם יהיו זה לא אמור לשנות. זה לא הופך את המוות לקשה יותר או קל יותר. זה אפילו לא רלוונטי. את אשכרה לקחת משהו כזה וניסית להוציא אותה כמו איזה חלאה לפני שבכלל את יודעת למה היא צריכה תמונות.

למעלה