מחפשת MP3

מחפשת MP3

שלום! אני מחפשת נגן כדי לשמוע מוסיקה, להקליט ושיהיה גם DISC ON KEY. ולפי הטבלא שהכנתם: תמיכה במסמכי טקסט, מסמכי אופיס גודל מסך לא משנה נפח זיכרון (בג'יגה בייט): בין 2 ל 4 כרטיס זיכרון: לא משנה תוספות: רדיו FM, הקלטה. תמיכה בעברית: מלאה מקור אנרגיה:לא קריטי סוג זיכרון: לא משנה מטרת הנגן: (ריצה),ובעיקר נסיעה שליטה בנגן: לא משנה איכות שמע: סבירה פורמטי מוזיקה: לא משנה חיבור לרשת: ללא סידור בנגן: תגיות, תיקיות- מה ההבדל? חשוב לי שיהיה אפשר לסדר את השירים בתקיות!! חשוב גם שיוכל להתחבר לכל מחשב ללא שום תוכנה מיוחדת! השוויתי כמה נגנים אבל אני לא יודעת אם אפשר לסדר בהם בתקיות?! silver line 402 2 GB digibay C POD 2GB portable T322 2 Bee U B286 4GB Fujicom GYM 4 GB אז מה דעתכם?!?!? תודה מראש... חן מיכאלה

יאיר B

New member
כל הנגנים שרשמת שם הם זבל מזוקק.

מה שאנחנו קוראים לו "נגן מדבקה". קצת מוזר לי שביקשת "תמיכה במסמכי טקסט, מסמכי אופיס" ומצד שני "גודל מסך לא משנה". איך תקראי את המסמכים הללו על הנגן אם המסך יהיה קטן? תיקיות - כיום רק לנגנים של איאודיו יש אפשרות לסידור בתיקיות (ולנגני מדבקה).

תודה...

תודה על התגובה, כמו ששמת לב אני לא ממש מבינה בכל הדברים האלה בלשון המעטה, אבל פשוט אני צריכה את האפשרות לשמור מסמכי וורד וכאלה (המטרה היא לפתוח את הקבצים במחשב..) אני מבינה שאתה לא מתלהב ממה שהעליתי בחכתי תזכור שאני מחפשת משהו יחסית פשוט ולא מתוחכם, אבל זבל אני לא רוצה. מחכה לתגובתך... ואולי להצעות פרקטיות:) חן מיכאלה נב- אתה יכול להסביר לי מה זה תגיות? תודה.

tweeg

New member
אממ

בעקרון רוב הנגנים יכולים לאחסן קבצים שהם לא קוראים בשביל שימוש במחשב זה לא כ"כ שיקול בקניה הוא בדיוק הסביר מה זה תגיות למישהו למטה(או לפחות בעמוד הזה) אולי הסאנסה קליפ יכול להתאים הוא תומך בתגיות,אז לא כ"כ עונה לדרישה שלך נגנים אמנם בעלי יכולת הקלטה,אבל הם לא נועדו לזה,לכן הם לא כ"כ מצטיינים בזה צייני את מטרת ההקלטה(נגיד להרצאות זה בסדר,אבל למוזיקה לא) ואת המרחק מהמקור בעקרון אם את מתעקשת על תיקיות אז הf2 של iaudio הוא נגן טוב,אבל עולה יותר

יאיר B

New member
תגית זה חלק מהקובץ MP3 שמכיל מידע על

השיר כמו שם האמן/שם השיר/שם האלבום ועוד מידע דומה. מרבית הנגנים משתמשים במידע הזה כדי לסדר את המוזיקה בצורת חיתוכים שתהיה נוחה למשתמש. סידור בצורת תיקיות כמו במחשב - יש רק באיאודיו. אם את מתכוונת להחזיק בנגן הקלטות, מן הסתם תצטרכי לערוך בעצמך את כל התגיות של החומר המוקלט (כאשר ממירים שירים מדיסק מקורי עם תוכנה, בדרך כלל התוכנה ממלאת בעצמה את השדות של התגיות). לכן נראה לי שכדאי נגן שקורא תיקיות, במקרה הזה אני מציע את ה-F2 (אם מסתפקים בקיבולת קטנה). בכל נגן כיום אפשר לשמור קבצי וורד/פאוורפוינט וכו'. הנגן עצמו לא יתייחס אליהם. תצטרכי לקחת איתך את הכבל של הנגן (חיבור ה-USB לא סטנדרטי בנגים הטובים).

or121210

New member
בקשר ל-F2

אבא שלי רוצה נגן זול וקל לתיפעול שימשמשו אותו להדרכת טיולים. הלכתי לביגבוקס אתמול, להתנסות ב-F2 (לאחר שהוא לא היה טעון בפעם הקודמת שבדקתי לפני שבועיים). לא שמעתי בנגן, בעניין איכות השמע אני סומך על ABI, CNET ובעיקר COWON. אני מתלבט אם לקנות לו את הקליפ (שאני כבר מכיר את הממשק שלו, כי היה אותו לאחותי) או את ה-F2. ה-F2 עדיף מבחינת איכות השמע גודל המסך והתמיכה בתיקיות, אבל לא היה לי קצת קשה (בדקתי אותו רק 5 דקות אומנם) עם הממשק שלו והכפתורים הקטנים שלו. שאלה ליאיר ולבעלי F2 אחרים, האם אחרי יום-יומיים מתרגלים לממשק? והאם הוא שווה את המחיר הגבוה ממחיר הקליפ?

מכיוון שאני ממש בורה בנושא

אני פשוט אסביר את עצמי במילים פשוטות- אני רוצה שתהיה לי אפשרות לסווג שירים או הקלטות (של שיעורים לא מוסיקה..) כדי שכשאני ארצה לשמוע אותם אני לא אצטרך לעבור על כל הרשימה של מה שיש בנגן אלא יהיה לי יותר קל ונגיש. לפי מה שהבנתי לסנסה אין את האופציה הזאת, אלא כל השירים מופיעים ברשימה אחת וצריך לעבור 1 1 כדי להגיע לשיר ספציפי.. מקווה שהצרכים שלי יותר ברורים עכשיו...

תקיות? לא הבנתי מה מסובך בזה. ממ.

את פשוט לוקחת את התיקייה הספציפית ומעבירה אותה לנגן. תגיות זה כבר יותר מסובך, כי צריך לערוך אותן.

1חרטטן

New member
רק נשמע

בכל נגן אפשר לעשות פלייליסטים, באייפוד לדעתי זה נוח יותר כי אפשר לעשות זאת דרך הנגן ולא דרך המחשב (אני מניח שיש עוד נגנים שעושים זאת אני לא מכיר כלכך הרבה)

tweeg

New member
השתיקה שלך רועמת,איזה יום עצוב

לסאנסה יש תגיות,זה אומר שיש מיון עצמאי אוטומטי של הנגן לתקיות לפי התגיות,שהם חלקים קטנים מהקובץ של השיר,שמכילות מידע עליו את התגיות אפשר לערוך,ועם קצת מניפולציה והשקעה,אפשר לסדר גם תיקיות

b0redavid

New member
אצלי הכל top לוקח שעות אבל top ושווה להשקיע!

משהו כמו 15-25 דק' לעריכת אלבום מושלמת (אני נעזר ב wiki לפרטים), כולל עטיפה והכל וזה שווה את ההשקעה.

tweeg

New member
למה?

למי אכפת מאלבום/שנה/ג'אנר וכו'? עטיפות זה מגניב,אבל חוץ מזה רק אומן ושם אלבום

למעלה