מחפשת

כורכום

New member
מחפשת ../images/Emo73.gif

אבל לא יודעת איזה כדאי.... אמרו לי לחפש מכונית קטנה: או סוזוקי סוויפט, או דייהטסו שרייד או סובארו ג´סטי. התקציב שלי מאפשר מחירון בסביבות שנת 91´. איזה מהן הכי כדאי ומה צריך לעשות כדי שהיא באמת תתניע לי בבוקר ?

rtwingo

New member
מבין השלוש- שרייד, וגם זה בהסתייגות

שלושתן קשות ונוקשות, לא מהנות ולא נוחות. 205, טווינגו, או פיאסטה תהיינה עדיפות (אלא אם יש לך מנוי חופשי-חודשי אצל הכירופרקט), גם אם לא מכניסים הנאה מנהיגה למשוואה. ה"מחיר"? מוניטין אמינות פחות טוב, לא כ"כ רלוונטי למכוניות בגיל הזה... פה כבר התחזוקה של הרכב היא הגורם המכריע. בהצלחה!

כורכום

New member
אבל אבל אבל

אמרו לי (אוף, כמה שאמרו לי בימים האחרונים) שהצרפתיות לא אמינות בכלל, ואני מחפשת אוטו שיראה כמה שפחות מוסך.

rtwingo

New member
ואם יאמרו לך לקפוץ... תקפצי? ../images/Emo4.gif

הארופאיות בעלות מוניטין פחות טוב. רכב שתוחזק כראוי ובעליו שמר עליו- בין אם הוא צרפתי, יפני, אמריקאי או אפגאני, יהיה אמין למדי ויתגמל ב"מיעוט ביקורים במוסך". רכב מכ-ל סוג שהוזנח- יתנקם. חפשי את המכוניות שהזכרת, ואת המכוניות שהצעתי. את הראשונה שתמצאי במצב מ-א-ו-ד (ואני מתכוון מאוד) טוב, תקני, כך יהיה לך קשה "ליפול". בהצלחה.

דני ג

New member
תצטרכי להחליט מה את מעדיפה

לתקן - את האוטו במוסך או את הגוף שלך אצל האורטופד ... (וזאת מבלי להתווכח על האימרה שאינה נכונה לגבי נושא האמינות). בואי נשאל את זה אחרת, מה עדיף : רכב לא נוח, רועש, נראה זול ומגעיל מבפנים, חלש, יקר לקניה (ולכן קונים שנתון ישן), ואף פעם לא מתקלקל (ואין דבר כזה) או רכב נוח, שקט, בעל עיצוב פנים נחמד וביתי, סוחב טוב, זול יותר לקניה (כלומר שנתון חדש יותר), אך דורש תשומת לב - אסור להזניח ומדי פעם אף לתקן משהו קטן מאחר וחיים רק פעם אחת, אני נגד לסבול בשביל לחסוך כמה שקלים ! אני הייתי בוחר באופציה השניה ! נ.ב. - הייתי מציע לך לבדוק גם סיטרואן AX (מנסיון שלי - רכב מצוין ואמין מאד). דני G.

pomelit

New member
ובלי או עם קשר

אין דבר כזה אוטו שלא רואה מוסך. טיפולים תקופתיים, שמירה קבועה על האוטו ובדיקות קבועות במועדן - הכרחיים לשמירה על האוטו, הן מבחינת ערך ובעיקר מבחינת אמינות. מרבית האנשים שחושבים שXXX (השלם את החסר) לא אמין, פשוט לא טיפלו במכונית כמו שצריך, עד שזו הגיעה למצב של אפיסת כוחות. פומלית: יש לי שני הורים כאלה, ובחיים לא הייתי לוקחת מהם אוטו, למרות שהמכוניות שלהם חדשות יותר וחזקות יותר מהג´סטי היוקרתית שלי

© DrorZi

New member
אוטומט או רגיל ../images/Emo35.gif

כי אוטומט תורידי את הגאסטי אם גיר רגיל אז את הראשונה שתמצאי שמורה, כולן נותנות אותו דבר. אפשר לשגע אותך בלי סוף וחבל, לדעתי את באמת צריכה להתרכז במשהו כזה קטן ויפני, לדעתי ידני עדיף.
דרור זי.

כורכום

New member
תודה רבה

אבל עוד שאלה קטנה - יש לכם טיפים מיוחדים לאיך בדיוק אני אמורה לדעת אם המכונית שמורה או לא ? (אוי, כשלון טכני שכמותי).

itzik93

New member
כן, תקחי אותה למכונאי שלך או לבדיקה

כי למרות הכל, ומבלי לפגוע חלילה, אני לא חושב שתוכלי לזהות תאונות קשות שהרכב עבר או בעיות קשות במנוע, גיר וקלאץ´ בעצמך... שיהיה בהצלחה איציק

למעלה