מחפשת GN250

GN2501

New member
מחפשת GN250

היכן ניתן למצוא GN250, האם מומלץ אופנוע דומה קריטריונים: נמוך יחסית, קל, נראה טוב? סוכנויות תיווך מומלצות- ? תודה!

GN2501

New member
עדיין לא מוצאת...

ראשית, תודה על התגובה המהירה והמפורטת! שנית, אני מבינה שהדגמים הללו כ"כ נדירים- כי אני כבר שבועות לא מוצאת אף אחד שמוכר! האם יש מתווכים בתחום שמומלץ לפנות אליהם? חיפוש באינטרנט לא מעלה דבר, ובכל האתריםפ ששלחת מפרסמים אותם אנשים. ואם יש רעיון אחר לאופנוע אחר (לא טוסטוס!!!!!!!!!!) בסגנון יותר מאשמח. שוב תודה! מיכל.

gilwalla

New member
כאן בפורום למעלה יש שרשור מכירות...

נו בבקשה - "עלה לכביש ב2002 יד 2 ,31000 ק"מ,צבע אדום שמור מאוד ,אחרי טיפול גדול מתחייב בבדיקה על כל המכלולים מחיר 13500 סופי נייד 0545438817 ליאור"

Red Ross

New member
ישנם גם CB250 של הונדה ווירגו 250 של ימאהה

CB250 משנות ה-90 יש שני צילינדרים - קצת יותר "חזק". CB250 מהשנים האחרונות יש צילינדר אחד - יחסית יקרים. וירגו 250 יש רק משנות ה-90 ונראה בדיוק כמו GZ250.

יניר007

New member
אני חייב לציין שהוירגו 250 פשוט מטוס קרב !!

בדיוק חזרתי מתאילנד ורכשתי לי לכמה ימים את הוירגו 250 ! באמת כלי מדהים כמה כוח הקטן הזה מסוגל לייצר !!!!!! ? ויצא לי לרכב פה ושם על 500 למניהם ..(ER5 ..CB ו GS) הסתכלתי כמה פעמים ביום על ההספק מנוע כדי לאמת שאכן קיבלתי את הוירגו 250 ואולי בטעותת היו נדיבים ונתנו לי את ה500 במחיר זהה ליום השכרה . אפשר היום בכלל למצוא כאילה בארץ ? מה מחירם ? אמינים ?

Red Ross

New member
פשוט היפרספורט ממש, היו חייבים לשים לו

הגבלת מהירות שלא לעבור את מחסום הקול בגלל זה הוא מקרטע על 112 קמ"ש... חבל שלא שאלת את זה שהרכיב אותך איזה אופנוע זה היה, כי לבד על אחד האופנועים האלה בטוח לא עלית !

יניר007

New member
הורכבתי ? הממ......

יכול להיות דמיינתי שהשכרתי את הכלי הנ"ל ? אולי בכלל כל החודשיים בתאילנד היה חלום הזוי אחד גדול? יכול להיות . בכל אופן אין לי שמץ , לא רכבתי מעל 90 קמ"ש ..לא היה ממש איפה להרגיש בטוח בכבישים האילה אז ...

Red Ross

New member
תשמע גבר...

לא צריך להאשים את ה- Full moon בכל דבר !

יניר007

New member
אך ...

קופאנגאן קופאנגאן ....:( הייתי מוכר את הרשיון אופנוע שלי כדי לחזור !!!! (אבל זה בגלל שבתאילנד לא צריך רשיון ופשוט אפשר לקחת CBR1000 לשעה ב500 באט בלי שיבקשו בכלל לראות רשיון ,אבל פספורט מספק אותם בהחלט) SAME SAME .

gilwalla

New member
יש TU אחד ביד 2...

ואגב ה-GZ שוקל כ-10 ק"ג יותר מה-TU/GN - סה"כ 138 ק"ג, אבל לדעתי אפילו יותר נמוך.

GN2501

New member
מחפשת שבועות- ללא הצלחה

אין בשום לוח לא GN לא GZ ולא TU...האם יש רעיונות נוספים לאופנוע קומפקטי יחסית, נמוך יחסית, בקיצור- שמתאים לבחורה?? אה..ובאזור ה 5000-7000 ש"ח. תודה!
מיכל.

למעלה