מחפשת תשובות

abbay

New member
מחפשת תשובות

אני מבולבלת ואובדת עצות... אני בטיפול לקראת הזרעה ואני מטופלת בגונל והזקיקים לא מתפתחים. אני נמצאת ביום ה 16 למחזור וכנראה שהם גם לא יתפתחו ה E2 שלי צנח מ 203 ל 56 וה P ירד ל 0.1 מ 0.5 . מה קורה? האם אני לא מבייצת? למה הזקיקים לא מתחפתחים? עברתי כבר IVF ועברתי מספר הזרעות ואף פעם לא קרה לי דבר כזה. היום בבוקר פשוט נשברתי. הזריקות, הצפייה ובסוף כלום... למישהי יש מושג? אני מחכה לתשובה מהרופא, אבל אין לי סבלנות לחכות עד לתשובה.

abbay מקפיצה לך שתוכלי לקבל תשובות

כיוון שאני לא יכולה לעזור לך... אבל בהצלחה!! בקשר לזריקות והצפייה, חייבים לקנות שקים של סבלנות, אין ברירה... צריך המון המון המון המון....... ס ב ל נ ו ת... וכשנכנסים לפורום התומך הזה... זה עוזר.. כאילו קנית כמה שקים..

abbay

New member
תודה על התמיכה

לפעמים הסבלנות פשוט נגמרת כי אין יותר כח לסבול, לחכות, לצפות ושוב להתאכזב ולצערי הימים האחרונים היו עמוסים ברגשות מלווים בהרבה כעסים ועצבים שהוצאתי על הסביבה. מקווה שאני אקבל תשובות אופטימיות מהרופא ובכל אופן תודה על התמיכה וההקפצה

bapi

New member
בלבול הוא מנת חלקנו ../images/Emo3.gif

מה לעשות שהגוף שלנו הוא לא מכונה
חוץ מזה שאני חושבת שאם היו דוחפים למכונה את כמות ההורמונים שאנחנו מקבלות גם היא היתה מתחרפנת
. בשורה התחתונה - התגובה של הגוף שלנו משתנה מחודש לחודש ולפעמים אפילו בצורה קיצונית למדי כמו שתיארת
אולי הרופא יאמר לך לקחת הפסקה
כי הרי לא יזיק לגוף להתאוורר קצת
מקוה שהעניינים יסתדרו במהרה

נועם@בת

New member
קשה לדעת למה את לא מגיבה

לפעמים הגוף מבריז, פשוט לא מגיב, ואז יש שתי אפשרויות. או להעלות מינון ולהמשיך. או להפסיק, ולתת לו זמן לחזור לעצמו. האם העלו לך מינון מתחילת הטיפול? האם את תחת דיכוי? נועם

abbay

New member
העלו לי את המינון מאמפולה אחת לשתי

ובטיפול הקודם אמפולה אחת עשתה את העבודה נאמנה. הרופא המליץ לעבור למנוגון בפעם הבאה או העלות מינון. אני פחות בעד העלאת המינון כי אני באופן כללי מפתחת ציסטות ומינון גבוה רק יתרום לנושא. מה הסיבה שהגוף פשוט מפסיק לא מגיב? איך אני אדע אם בפעם הבאה זה לא יקרה לי? ואיך אני אדע מתי הגוף "יחזור" לעצמו?

נועם@בת

New member
על זה אומר דר' קלדרון "ביולוגיה זה

לא מתמטיקה". אי אפשר לדעת למה ומתי. יש כאלה שמגיבות לפי הספר. ויש כאלה שמחברות להן ספר משלהן. בדרך כלל כשהתגובה חלשה מעלים מינון, אבל בעצמך אמרת שאת לא רוצה. אז אין ברירה אלא לחכות בסבלנות עד שתקבלי את התוצאה הרצויה, ולקוות שלא יהיה בכלל צורך בפעם הבאה
. נועם

למעלה