מחפשת תשובה

פומה111

New member
מחפשת תשובה

היי אני בת 24 ומאז השיחרור שלי אני מחפשת את עצמי בתחום הלימודים. אפשר להגיד שאין לי כיוון מסויים ולכן התנסתי בכל מיני תחומים שעדיין לא התחברתי לאף אחד מהם. זה נושא מתסכל שמעסיק אותי מידי יום ביומו. הייתי באיבחון וגם זה לא נתן לי תשובה לשאלה. הייתי רוצה לדעת איך ממשיכים מהנקודה הזו.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
כיוון

פומה יקירה, בחירת כיוון לחיים הוא לא תמיד דבר פשוט, ונשמע שאת לא מתפשרת על בחירת הכיוון הנכון. הרבה פעמים מגיעים אלי לאימון אנשים בגילים מאוחרים יותר, אשר לא מרוצים מהכיוון שבחרו. כמובן שעדיף אם ניתן לבחור כיוון שמתאים לך ולאופייך כבר בהתחלה. רמזים לכיוון שלך יכולים להיות במקומות כמו: הדברים שאת אוהבת לעשות, תחביבים - מה היית עושה לו לא היתה לך שום מגבלה, לא כספית, לא לימודים - אם היית יכולה לעשות כל דבר שהוא? מהם מקצועות שמסקרנים אותך? מהם תחומים שהיית רוצה לעסוק בהם "כשתוכלי", "כשיהיה כסף", "כשיהיה זמן"? מה היו חלומות הילדות שלך? מה ממתאים לך יותר? עם אנשים או בלי אנשים, בפנים או בחוץ, קצר טווח ומשימתי או ארוך טווח, שכירה (חברה קטנה או גדולה?) או עצמאית. תחומים של אומנות, מדעי הרוח, מדעים מדוייקים? נסי לחשוב על כל מיני קריטריונים ולראות מה את יכולה לשים לב שעדיף עבורך. אני בטוחה שיש לך די הרבה ידע על מה כן ומה לא. התשובות לשאלות האילו אינן ישירות הכיוון הנכון, אך הן יכולות להובילת אותך אליו. את מוזמנת לשתף

ordanco

New member

yaelmmmmm

New member
מהם הכינוונים

שאמרו לך באבחון? כמובן, ברור, אי אפשר לקבל כיוון ללימודים בפורום, אבל... אפשר מהנקודה הזו להתחיל לחשוב.

CIsaac

New member
אולי שאלה במקום תשובה

והשאלה: מה אני רוצה להשיג? הסבר. מעטים האנשים שעסקים באותה עבודה כל תקופת העבודה שלהם. אם תראי לאן את רוצה ללכת, תביני שכל מה שבדרך יכול להתאים לך. ההחלטה הופכת להיות יותר קלה כשהסיכון בבחירה שגויה קטן יותר. בהצלחה איציק

למעלה