מחפשת תרופת סבתא

helenas

New member
מחפשת תרופת סבתא

להבהרת, או עדיף, להעלמת נמשים

רוית1974

New member
הבהרת נמשים:גרניון, מלפפון...

פטרוזיליה, שיבולת שועל, תאנה.א אין לי נמשים לכן לא ניסיתי על עצמי... גרניום: תוצאות מצוינות לשטיפת הפנים תדיר מסלק קמטים, וכתמים בפנים, מרכך את העור ומשוה לו מראה צעיר. מלפפון: המלפפון ידוע כתשיר בקוסטמיקה לטיפול בעור להורדת נמשים אבעבועות וקמטים מהפנים, לאחר רחיצת הפנים יש למורח מיץ מלפפון מעורב במעט חלב. פטרוזיליה: הכנת משרה ע"י השריית הירק כרבע שעה ביחס של מאה גרם פטרוזיליה לחצי ליטר מים, משרה זו מצוינת לשתיה ולניקוי הפנים מנמשים ופצעונים. שיבולת שועל: הנחת גזה עו מטלית טבולה ברתיחת שיבולת שועל עם חומץ ואפשרי גם בלעדיו, כמסכה על הפנים טובה לניקוי העור ולסילוק נמשים. תאנה: תה שהוכן מעלי תאנה מסלק כתמי הפנים. לקוח מתוך הספר 'מרפא הבושם'

helenas

New member
וואו תודה- ועוד שאלה

מה עם לימון? שמעתי שזה עוזר... מה זה עושה?

רוית1974

New member
דווקא את הלימון ניסיתי...

לי אין נמשים, אני דווקא חושבת שנמשים זה מתוק
היתה תקופה שהיו לי פצעונים על גבי עור הפנים שהשאירו סימנים, קראתי איפשהו מריחת לימון מבהירה את עור הפנים, למען האמת שמעתי שגם מיץ בצל מחליק ומאיר את הפנים, ניסיתי את שניהם , הלימון גרם לגרוד יותר מאשר הבהיר... נזכרתי במשחה בצנצנת שקניתי שהבהירה! (ליממה) את הכתמים האלה,ניסיתי מאז כל מיני משחות, אך היא המועילה ביותר, שייכת לד'ר פישר נמצאת בצנצנת בצבע לבן אטום,אנני זוכרת את שמה הספציפי, אך מאמינה שתמצאי אותה חנויות השונות לקוסמטיקה. מעניין מה הקוסמטיקאיות היו אומרות על זה. אני מאמינה שמכון מצויין יכול להעלים לך אותם לצמיתות. אך את ביקשת תרופות סבתא ולא קוסמטיקאית אהה? בהצלחה!!

ושוב..מכיוון שלא היו לי נמשים

אני לא יכולה להיות ממליצה טובה איזה מהם יגרום להבהרה. ומכל האינפורמציה הזאת שמסרתי אם בכל זאת הייתי צריכה לבחור הייתי הולכת על המשחה, שהיא לא ממש תרופת סבתא... היא היחידה שהבהירה באופן משמעותי כך שגם אנשים שמו לב לכך והחמיאו... רציתי גם להוסיף, ואולי זה לא ממש נגד נמשים, אבל הזכרתי למעלה את הלימון, בשימוש פנימי כלומר לשתות מיץ לימון גורם לעור פניי להיות יותר מואר ובהיר... לקח לי זמן להבין שזה נגרם כתוצאה משתית מיץ לימון/לימונדה... וכו'

angel of dead

New member
את יכולה לפרט על המשחה

עם כל היחס של הפטרוזיליה למים איבדתי אותך......

רוית1974

New member
צ'טערת (בסגנון של לובה)..

כמו שאמרתי ולא אוכל להוסיף יותר... משחה להבהרת כתמי עור הפנים של ד'ר פישר, נמצאת בכל פרפורמריה אני מאמינה. לפני שנים כשאחותי קנתה את המשחה היו מורחים אותה על עור הפנים בלילה עד הבוקר והיה לה גוון צהוב שילשול :) לאחר שנים כשאני קניתי אותה המשחה עברה שידרוג והיה אפשר למרוח אותה גם בבוקר. אני ראיתי אותה אפקטיבית יותר לאחר מקלחת טובה. בהצלחה. וחוץ מזה נמשים זה חמוד!

angel of dead

New member
קשה לי לדמיין מישהו עם צבע עור פנים

צהוב שלשול :O עדיף צבע רגיל...

צבעי טמבור ניסית?

אוייש... דיברתי על הצבע של המשחה ולא על צבע עור הפנים. ועכשיו...קחי ת'ארנק וצאי לשופניג!

למעלה