מחפשת תקוה ...

דדד1

New member
מחפשת תקוה ...

הי, חברתי עברה את ההפריה ה -11 במספר וקיבלה תשובה שלילית. איך מנחמים אותה ? האם יש מישהי באותו המצב ? יש לה בעייה רצינית עם איכות הביציות, הומלץ לה לחשוב על תרומה, מה דעתכן ? תודה מראש.
 

שיר5520

New member
בתור חברה

את יכולה רק לתמוך, להתקשר, לעודד ולהתפלל איתה. זה תמיד עוזר. בקשר לתרומה יש כאן בפורום נשים שעוברות הפריה מתרומה ואני אחת מהן. אשמח לענות על כל שאלה וגם לשוחח איתה בטלפון אם צריך. לקח לי זמן להשלים עם רוע הגזירה אבל היום אני מרגישה שממש לא אכפת לי מאיפה הילד יגיע ואיזה עיניים יהיו לו ואם הוא יהיה דומה לי. העיקר להגשים את החלום. אשמח לעזור.
 

גולה1

New member
איזה חברה טובה!!

את יכולה לעודד את חברה שלך שבסופו של דבר זה יגיע, יהיה לה ילד ולהגיד לה שהיא לא לבד, שתכנס לפורום הזה ותראה כמה בנות במצב שלה ואף אחת לא מתייאשת!! גם אני עברתי 11 הפריות וגם לי יש בעיה בביציות. אני רואה את עצמי היום לקראת תרומת ביצית, אין ברירה אחרת. תייעצי לה להכנס לפורום זאת העזרה הטובה ביותר שתוכלי לתת לה.
 

orname

New member
קודם כל להיות שם בשבילה...

אצל קרובת משפחה שלי יש בעיה באיכות וכמות הביציות, וגם בעית זרע של הבעל. טיפול אלטרנטיבי (דיקור ורפלקסולוגיה) עזרו במעט ואחרי אינספור טיפולים שהניבו ביצית אחת שלא תמיד הופרתה הצליחו להניב אפילו 4 והחזרות של שניים שלושה עוברים (לצערה עדיין לא הריון) בשבלב מסויים היא גם עברה יחידה - מאסף הרופא (שם המליצו לה לשקול תרומה והיא עדיין לא מרגישה בשלה לזה) לאיכילוב (שם תמכו בהחלטה להמשיך לנסות). לדבריה היה משהו ברעננות הגישה שעזר לה להתעודד ולשאוב כוחות מי יודע. אישית - אני הייתי שוקלת ברצינות תרומת ביציות. לא הגנים יפכו את הילד הזה לשלה. מהסיבה הזו גם באופן אישי תרמתי ביציות. העיקר - שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!
 
למעלה