מחפשת תמיכה

נועם@בת

New member
מעקב זקיקים נעשה לאורך הטיפול

עושים מספר פעמים US. מה ששאלתי היה- האם היתה בדיקה קודמת שראתה כמה זקיקים היו ומה גודלם? לפי החישוב שלי זה לא מוקדם מידי לרירית. אמרת שקיבלת איקקלומין במשך חמישה ימים מהיום החמישי, ואת 5 ימים אחרי כן, זה אומר בערך ביום ה14 לוסת. בשלב הזה זה בהחלט זמן מתאים לביוץ, ורירית הרחם כבר צריכה להיות עבה מספיק לקליטה. אם הרירית לא עבה מספיק, יתכן שהאיקקלומין פגע בה, וצריך לקבל תוספת של אסטרוגן כלשהו כדי לעבות אותה. ממה שידוע לי מינון גבוה יותר של איקקלומין לא יאחר את הביוץ, אבל אם הרופא אמר הוא בודאי מבין בזה יותר ממני. נועם

מיקי 2

New member
זוהי בדיקת הזקיקים הראשונה שלי

לכן אנו לא יודעים שום דבר על כמות/גודל או כל דבר אחר. בכל אופן הרפא אומר כי אני מבייצת כנראה 10 ימים מקבלת המחזור-מוקדם מידי, דבר המונע את קליטת ההריון ע"י הרירת, משהו כה, אני עדיין לא כ"כ מבינה בפרטים הקטנים.

נועם@בת

New member
כדי שהעובר יקלט, הרירית צריכה להיות

מספיק עבה. איכשהו התבלבתי עם הזמנים שנתת, אבל עכשיו אני מבינה. ביוץ ביום העשירי הוא אכן מוקדם, שכן הרירית עוד לא התעבתה מספיק והיא לא תאפשר לעובר להשריש בה. לכן הרופא ישנה לך את המינון או את סוג התרופה כדי לגרום לכך שהביוץ יקרה מאוחר יותר- בשלב בו הרירית כבר עבה מספיק. שיהיה בהצלחה נועם

MERRY5

New member
../images/Emo24.gifמיקי - אל תרגיש אבודה....

קודם כל - את לא לבד!!! את לא מתארת לעצמך כמה בנות עברו \עוברות את מה שאת מרגישה בדיוק תמיד ההתחלה היא קשה בייחוד שמגלים שיש בעיה. גם אני בכיתי מכל שטות בפעמים הראשונים שביקרתי את הרופאה שלי, הרגשתי אבודה- לא הבנתי מה קורה פה בכלל.... אני מקוה בשבילך שלפני שתביני מה קורה פה, כבר לא תהיי פה אבל גם אם לא, תהיי חזקה,כי בסוף הכל יסתדר, גם יקח קצת זמן... אבל את תהיי אמא ובעלך יהיה אבא !!!!

זוליק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מאחלת לך שתמצאי כאן
חם ותקבלי את התמיכה לה את זקוקה. שתהיה לה דרך צלחה וקלה.

למעלה