מחפשת שם של השיר שהולך: ´sugar you make myself complete´. אשמח לכל עזרה שהיא!!!
R risha New member 28/11/01 #1 מחפשת שם של השיר שהולך: ´sugar you make myself complete´. אשמח לכל עזרה שהיא!!!
R risha New member 28/11/01 #2 אף אחד לא מתכוון לעזור לי?!../images/Emo7.gif אבל ביקשתי כל כך יפה... אני אסביר את המטרה ואקווה ליותר תגובות. זה בשביל החבר שלי הנהדר שזה בדיוק מה שהוא גורם לי להרגיש וחוץ מזה הוא הכריז שהוא אוהב את השיר אז אני רוצה להפתיע אותו. אני צריכה רק את השם אפילו!!!
אף אחד לא מתכוון לעזור לי?!../images/Emo7.gif אבל ביקשתי כל כך יפה... אני אסביר את המטרה ואקווה ליותר תגובות. זה בשביל החבר שלי הנהדר שזה בדיוק מה שהוא גורם לי להרגיש וחוץ מזה הוא הכריז שהוא אוהב את השיר אז אני רוצה להפתיע אותו. אני צריכה רק את השם אפילו!!!
R risha New member 28/11/01 #4 מצטערת אבל הבנתי שאלו כמעט המילים היחידות בשיר. יש הרבה לה לה לה sugar you make my life complete you make me feel so sweet או משהו בסגנון...
מצטערת אבל הבנתי שאלו כמעט המילים היחידות בשיר. יש הרבה לה לה לה sugar you make my life complete you make me feel so sweet או משהו בסגנון...
N November rain New member 28/11/01 #5 מקווה שיעזור לך ... אני לא יודע אם הוא זה ששר את השיר במקור אבל את השיר שר לני קרביץ. אני לא זוכר כרגע את שם השיר אם אני יזכר תהיי הראשונה לדעת...
מקווה שיעזור לך ... אני לא יודע אם הוא זה ששר את השיר במקור אבל את השיר שר לני קרביץ. אני לא זוכר כרגע את שם השיר אם אני יזכר תהיי הראשונה לדעת...
S *-*SUNSHINE*-* New member 28/11/01 #6 אני יודעת!!!! ../images/Emo8.gif התשובה היא.... שם השיר:RAPTUR המצבעים:AIIO/VAIIO שמחתי לעזור! שיר מטורףףף!!! -שני-
אני יודעת!!!! ../images/Emo8.gif התשובה היא.... שם השיר:RAPTUR המצבעים:AIIO/VAIIO שמחתי לעזור! שיר מטורףףף!!! -שני-