מחפשת שם של שיר

caliente1

New member
מחפשת שם של שיר

שיר סלסה די ישן-נושן אבל ממש יפה, קצבי, מתחיל עם פריטה על גיטרה קלאסית ואז מתחיל קצב... הפזמון הולך משהו כמו: "tu, ita mia ita mia tu, con tus ojos de mirada azul, que nacer para cambiar mi suerte..." מצלצל מוכר??? מה שם השיר והזמר? יש למישהו את המילים שלו אולי?...

caliente1

New member
קיבלתי תשובה

למי שמעוניין לדעת, השיר הוא: willy chirino - gitanilla שיר מהמם מהמם חובה לכל חובב סלסה

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif כן, אני מתה../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

על השיר הזה
הוא ישן

Erazio faniello

New member
כל שיר של ווילי קולון זה סוף הדרך

כמו אל גראן וורון וחואני אני מניה האגדיים ובכל זאת חיטנה זה ההימנון מי שרוצה לדעת הוא מופיע לפחות פעם עד פעמיים בחודש במועדון המפורסם בעולם הקופקבנה בניו יורק ברחוב 34 שעבדכם הנאמן היה בו ולצערו לא ראה את האגדה המהלכת ושהיה מנגן ביחד עם המלכה של הסלסה סלייה קרוז. עוד פרטים בהמשך.

Lechko

New member
אהם

קודם כל ספר פרטים מה עשית ומה ראית! וסתם הערה, ההודעה הייתה על ווילי צ'ירינו ולא על ווילי קולון, וחיטנייה הוא לא אותו שיר כמו חיטנה

amits6

New member
השתמשתי מקודם בכינוי של אחי

Erazio faniello גרתי בסנטה פה ניו מקסיקו בדרך לארץ עצרתי ללילה במועדון הקסום שנקרא קופהקבנה. זה מועדון עם רחבת ריקודים ענקית (כנראה שהוא מועדון הסלסה הגדול בעולם זה לפחות מה ששמעתי) וישנם הופעות כל שלישי,חמישי ושישי. למקום יש כללי לבוש מיוחדים של מכנס ערב שהוא לא ג'ינס וחולצה שהיא לא טריקו וטובי זמרי הסלסה בעולם לרוב מפוארטו ריקו ובדר"כ לא מקובה ומקולומביה כמו אל גראן קומבו, אדי פלמיירי, ווילי קולון, אורו סולידו, גוויאקאן ועוד רבים וטובים. ישנם שני מפלסים אחד מרכזי ועוד אחד בקומה מתחת. הסגנון הוא סלסה על 2 עם שיינז. בסגנון פרנקי מרטינז. סלסה על 2 זה דרך אגב הבסיס לממבו. ולמי שהינו יודע בסלסה על 2 מתחילים ברגל שמאל אחורה את ההובלה. התנועה שונה וגם הסיבובים בטיימינג אחר. בכל מקרה זהו המקדש של הסלסה ומי שרוקד סלסה רק על 1 סביר להניח שלא יוכל לרקוד שם אבל לפחות יוכל לומר הייתי במקדש כמו להיות במרקאנה בברזיל או במדיסון סקוואר גרדן (באותו רחוב של הקופהקבנה) למעוניינים האתר של הקופהקבנה הוא :http://www.copacabanany.com/

caliente1

New member
נשמע מדהים...

הייתי מתה לראות את אל גרן קומבו בהופעה... מתי הטור שלהם מגיע לישראל אמרתם??

amits6

New member
ראיתי את אל גראן קומבו

בקונגרס האחרון של לוס אנג'לס שנחשב לגדול מכולם של אלברט טורס. ואין מילים להגיד הופעה אולי הטובה ביותר שראיתי מלהקת סלסה (וראיתי הרבה הופעות) רק מה הייתה קצרה. כל השירים מוכרים וטובים. בדר"כ הם מופיעים בארה"ב ובפוארטו ריקו. לא ידוע לי על כל טור שלהם באירופה ובטח לא בישראל.

caliente1

New member
צחקתי

מן הסתם אין סיכוי לראות אותם בארץ . . . נאלץ לנסוע לפורטו ריקו

amits6

New member
דרך אגב תודה על ההערה

ובכל זאת יצא משהו טוב מזה לא ?

caliente1

New member
טעית בזיהוי...

הכל טוב ויפה אבל השיר שדיברתי עליו הוא של Willy Chirino ולא Willy colon ושם השיר הוא gitanilla ולא gitana מבלבל אני יודעת .... :))))

למעלה