מחפשת שיר...

שריברי

New member
מחפשת שיר...

היי לכולן/ם אני חדשה בפורום... למדתי במשך השנה האחרונה ריקודי בטן. זה התחיל מהחלטה שלי לנסות לאהוב את עצמי יותר... לתת לעצמי חיבוק לפחות פעם בשבוע... והמשיך כי פשוט התמכרתי... בכל אופן, לפני שאני שופכת כאן את כל לבי... אני מחפשת שיר מסויים שנקרא "כלימאת" או "קלימאת", זה שיר מאוד איטי ודרמטי, אני לא יודעת של איזו זמרת (זו אישה). אם מישהו יודע איך קוראים לה ואיפה אפשר להשיג את השיר - אני אשמח מאוד. תודה רבה מראש, שיהיה שבוע נפלא לכולנו, שרי.

כלימאת/מאג'דה אל רומי

השיר המ-ד-ה-י-ם הזה תורגם על-ידי סביוני, ונמצא בעמוד השירים המתורגמים. תוכלי להאזין לו באתר מזיקה (תחפשי באנגלית Kalemat). אני לא יכולה להפסיק להקשיב לו.
חגית

שריברי

New member
תודה תודה תודה../images/Emo51.gif

עשית אותי מאושרת מאוד!!!! מש ששיר אחד יכול לעשות לאדם אחד... אבל את בטח מבינה אותי אם גם את מקשיבה לו כל היום רק שאלה קטנה לי אליך - חייבים להירשם לאתר ההוא כדי להוריד אותו? שיהיה לך אחלה שבוע, שרי.

tlingit

New member
ברוכה הבאה שרי ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
תמיד כיף לגלות עוד חברות שאוהבות ריקודי בטן אכן, היופי של הריקוד מתחבר אל האפשרות להביע את מהותך האישית הנשית, שמקבלת בריקוד הזה את הרשות לפרוץ בכל הדרה.

שריברי

New member
../images/Emo24.gifתודה !!!

כיף להגיע לפורום... שלא נדבר על מג'דה ראומי ששרה את נשמתה כבר מספר שעות במחשב שלי...
ועושה לי טוב על הלב
. רציתי לשאול האם מתקיימים מדי פעם מפגשים של הפורום?
שרי.

למעלה