מחפשת שיר מי מכיר של אנה ויסי כנראה אני זקנה מדי?
S sysyv New member 23/5/03 #3 נסי את השיר eleni ../images/Emo79.gif שיר מאד ידוע, יש לו גם ביצוע בעברית. (סלחי לי) על פי אלבום האוסף opa opa השיר נכתב לזכר מעריצה צעירה של הזמרת שנפטרה ממחלה.
נסי את השיר eleni ../images/Emo79.gif שיר מאד ידוע, יש לו גם ביצוע בעברית. (סלחי לי) על פי אלבום האוסף opa opa השיר נכתב לזכר מעריצה צעירה של הזמרת שנפטרה ממחלה.
E eliran88 New member 23/5/03 #4 הביצוע בעברית תני לי של לידור יוספי ושלומי שבת לא? יש עוד כמה שירים אז אני פה.
F F a d i New member 24/5/03 #5 השיר אכן הוא "תני לי" בעברית אך הביצוע הוא של לידור יוספי וחיים משה..
E eliran88 New member 24/5/03 #6 צודק לחלוטיין אני לעולם לא אצליח להבדיל ביניהם שלומי שבת - עושה הרבה דואטים. חיים משה - שר סניוריטה וכאלה.
צודק לחלוטיין אני לעולם לא אצליח להבדיל ביניהם שלומי שבת - עושה הרבה דואטים. חיים משה - שר סניוריטה וכאלה.
E eliran88 New member 24/5/03 #7 אולי את מתכוונת לביצוע העברי של השיר של אנה ויסי "תאכל את הכובע" - רינת בר ולילה מלכוס?
כ כל קטנוע New member 25/5/03 #8 סאגאפו.אוסי יקירתי אני לא מחובר.... אני לא מחובר לאנה ויסי ולא מכיר את השירים שלה. אז אני לא יכול לעזור לך בנידון.
סאגאפו.אוסי יקירתי אני לא מחובר.... אני לא מחובר לאנה ויסי ולא מכיר את השירים שלה. אז אני לא יכול לעזור לך בנידון.