מחפשת שיר סקסי

מחפשת שיר סקסי

אשמח אם תמליצו לי על שירי ג'אז ובלוז סקסיים במיוחד לשואו קטן (נו טוב,די גרנדיוזי וממש לא קטן) שאני רוצה לעשות. מעדיפה קטעים עם כמה שפחות מילים ובעיקר מנגינה מטריפה כזו. תודה לכל מי שיכול לעזור לי :)

Durutti Line

New member
ג'אז בכלל זה מוזיקה סקסית

הסאונד של הקונטרה-בס במיוחד. אני לא יודע למה בדיוק את מתכוונת, אם את רוצה יצירות ספציפיות.. אני יכול לתת הרבה יצירות רומנטיות. או אמנים. זה די קרוב. בכל אופן כל ג'אז שהוא לא שכלתני מדי ושיש בו סקסופון ו/או חצוצרה (כלומר לא כולל שלישיות פסנתר) וקונטרה-בס דומיננטי הוא לפחות סקסי בפוטנציה. אה וכמובן אם סול-ג'אז ופאנק עושים לך את זה, חפשי את הדברים המוקדמים של הנקוק - במיוחד היצירה Cantaloupe Island. דפינטלי סקסי.

Durutti Line

New member
לא אמרתי אותו דבר

אבל בין רומנטיקה וסקס-אפיל יש לפעמים קירבה. לפעמים פחות ולפעמים יותר. במיוחד כשמדובר במוזיקה אינסטרומנטלית.

TheWonderGirl

New member
../images/Emo79.gifCantaloupe Island

זה הצלצול (הסקסי) של הנייד
שלי

seafox

New member
רגע..איך זה סקסי? ../images/Emo13.gif

אלא אם כן זה המיקס שיש את כל ה"יאא" "אהה" "פאמפקינ' פאמפקינ'" ואז בערך

TheWonderGirl

New member
האמת שזה יותר גרובי מגנובי...../images/Emo98.gif

לדעתי. ואת המיקס אני לא מכירה,אשמח לשמוע... במיוחד אם זה עם "יאא" "אהה" "פאמפקינ' פאמפקינ'"...... **ולמי שיש את המספר שלי מתבקש להתקשר אליי, כי נגנב לי ה
לפני כמה שבועות. יוני אעעעחחחמ אעעעחחמחמ....

elich

New member
in a sentimental mood

של קולטריין. או round midnight כמעט של כל המבצעים של הקטע במיוחד של מיילס דייויס. ספרי לנו קצת על הקטע הזה שלך...

אני אהיה בנאלית, צ'ארלס מינגוס.

שיר קרב האיטי , קטע מאוד סקסי , בסרטים צרפתיים משתמשים בו הרבה.

יפתח מ

New member
נו באמת....

אני מקווה שכולם יסכימו איתי שבבלאדות- אין כמו דקסטר! תשמעי את כל הדיסק בלאדות שלו ואני מבטיח לך שתהני מכל שניה ומכל צליל. גם קולטריין פול לוברס עושה את העבודה. צ'ט בייקר גם יעבוד. אם את בקטע של סטריפטיז
אז אני הייתי הולך יותר על מחזות זמר, שיקאגו או משהו בסיגנון הזה
בהצלחה

loomer4

New member
בהחלט אין כמו דקסטר

ממליץ לנסות את i guess i'll go hang my tears out to dry מ-GO, חתיכת קטע...

Bavmorda

New member
אם בבלוז עסקינן, אז

יש את You Shock Me של לד זפלין הגדולים. בריאן אדמס עשה גרסת בלוז לשיר שבמקור עד כמה שזכור לי, אינו שיר בלוז. זה שיר סקסי בטירוף, וגרסת הבלוז מופיעה במופע הUNPLUGGED שלו. השיר נקרא: If Ya Wanna Be Bad-Ya Gotta Be Good/Let's Make A Night To Remember קישור לדיסק. תהני, BAV.

למעלה