מחפשת שיר סיום אך...

מגננת

New member
מחפשת שיר סיום אך...

לא שיר פרידה, להוסיף לאלבום של סוף השנה. אני לא נפרדת מהקבוצה כולם ממשיכים בשנה הבאה ולא עולה לי שום שיר נחמד שאני יכולה לכתוב, יש למי מכם/ן רעיון? המגננת

נעה גל

New member
חשבתי על זה קצת... והאמת היא שאני

לא מכירה מספיק שירים בשביל לשלוף רעיון. אבל אולי כדאי שתשאלי בפורום גננות, קצת שקט שם בחופשה, אבל אולי תזדמן לשם גננת שתוכל לעזור לך בענין זה.

מגננת

New member
חן חן אנסה שם.

מהלחץ של הסיום נמחקו לי כל הרעיונות/המקורות מהזיכרון.

לאה_מ

New member
לא ממש קשור לסיום

טוב, נו, בכלל לא קשור לסיום
אבל אלה היו האסוציאציות שלי למשהו אופטימי לשנה הבאה: אני לא יודעת איך קוראים לשני השירים האלה, אבל אני מקווה שאת מכירה. השיר הראשון (אולי קוראים לו "כשהלב נפתח"?) יש לו פזמון "יחד לב אל לב נפתח ונראה ת´אור שבשמים, יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה..." והשני מתחיל במלים "תפקחו את העיניים תסתכלו על העולם / העולם מלא ביופי, והיופי - חינם / תענוג להסתכל, איזה יופי בעיניים / אם יודעים להסתכל החיים יפים כפליים" (אולי קוראים לו "מי שלא מביט מפסיד"?). מקווה שאת מכירה. בכל מקרה אלה שני שירים כיפיים, אז תודה שהזכרת לי אותם.

נעה גל

New member
השיר השני (את הראשון אני לא מכירה)

מ ק ס י ם. יום אחד שמעתי את אורן שרה אותו לעצמה ומאז אני מבקשת ממנה מדי פעם שתשיר לי אותו.

zimes

New member
אני מהמרת על זה ../images/Emo103.gif

שגם את הראשון את מכירה, והוא כל כך לא מתחבר לך להקשר שאת לא מזהה את הפרצוף

השיר הראשון הוא...

של להקת גאיה "יחד" והשיר השני הוא מתוך מחסן השטוזים של דתיה (בן דור) והוא אכן מקסים! ואגב - אני שכנה פעילה בפורום השכן וקוראת אתכם בעניין (מידי פעם גם מגיבה...)

דסי אשר

New member
זהו שיר שאני למדתי בתכנית ח.מ.ל

ואני לא יודעת אם הוא מוכר. "שלום שלום, שלום לכם, נעים מאד לפגוש אתכם, יד אל יד , כף אל כף, שלום שלום לכל אחד... יד אל יד , כף אל כף, שלום שלום לכל אחד. המיוחד בשירי ח.מ.ל- שיש שיר/דקלום בסיסי, עם נעימה - וניתן לשנות בהתאם לנסיבות השימוש בשיר. כמו השיר: נמחא כפות ידיים, נמחא כפות ידיים. נמחא כפות ידיים - פשוט כי זה נעים. אני משממשת בשיר הזה לאיסוף צעצועים. או שיר שנועד לחיפוש, למשחקי קוקו, אני משתמשת לחיפוש בקבוק של ילד, חיפוש מוצץ. כך אני לא לחוצה, גם שרה, וכמובן משום שאינני לחוצה, אני מוצאת... דסי

אמא1

New member
דסי, התכוונת לשיר הזה?

שלום לכם, שלום שלום, נעים לפגוש אתכם היום, כף אל כף יד אל יד, עם כולכם, יהיה נחמד, כף אל כף, יד אל יד, נחזור וניפגש מיד מיד. אם לא, תתקשרי ותשירי לי, אני אשמח ללמוד עוד
אירית

מגננת

New member
אוי... תודה בכל אופן.

לא, לא הבנתן..... התכוונתי למשהו עם מסר על השנה שעברה ולשנה שתבוא.

למעלה