מחפשת שיר לאודישן

Dancerit

New member
מחפשת שיר לאודישן

היי לכולם כודם כל כל הכבוד על פתיחת הפורם באמת הגיע הזמן שיהיה לנו פורם! אז ככה אני בת 17 וחצי ורוקדת כבר מילדות, רוקדת גז מודרני קלאסי פאנקי וקצת סטפס בעבר. אז ככה יש לי אודישן חשוב שמורכב משיעור בלט שיעור מודרני וקטע חופשי עכשיו אני לא מוצאת שיר מתאים חשבתי לחבר שני שירים אחד משהו מפוצץ של פאנקי- היפהופ והשני משהו מודרני עם טכניקה אז פליז אם יש לכם רעיונות לאיזה שיר מרגש אבל לא איטי מידי ואין לי בעיה שלא יהיה מוכר. בהתחלה חשבתי לעשות על שימי נר על החלון, התלבטתי בגלל שהוא עברי והפנקי לועזי ואז מויאל בא עם השיר הזה ועכשיו זה נדוש מדי, בכל אופן משהו בסגנון שיש בו גם ריגוש וגם כוח וקצב תודה

../images/Emo13.gifבהצלחה יקירתי,

הכי חשוב שתזכרי, שתזכרי לא בגלל השיר אלה מהבציוע ועם כל מה שלקחת עלייך במהלך כל חייך, ואני בטוחה שתעשי זאת
אומנם אני לא בתחום של הקלאסי ושל המודרני, אז אני לא יודעת למהליץ בדברים שאני לא מתעסקת בסגנונות שלהן. יש שיר, אחד שהוא משולב אבל גם ג'אז והכל, בלי שום קשר כדי להוריד... --->Center Stage - And Were Dancin, יכול להיות שהוא הכתוב לך שזה של מנדי מור, אז זה אותה הגירסה
. מה עוד.. ממ שנה טובה. !
אני הייתי שואלת. גם בפורום זיהוי שירים
או במוזיקה קלאסית לא חסרים..
! ותחזרי עלינו רק בשמחות ובלי שום קשר, תישארי
נועה

Mr GK

New member
אודישן../images/Emo35.gif וואלה? ספרי../images/Emo70.gif

ורשימה של שירים תגיע במהרה.

Dancerit

New member
תודה רבה רבה

אמממ זה די מסובך להסביר אבל בקצרה זה משהו שסידרו לי בסטודיו לאיזה להקת מחול חדשה ו... Mr GK, ראיתי תודה

Dancerit

New member
יו איזה נוסטלגיה השיר הזה מביא לי

5th Element Soundtrack -Techno Opera יש מצב שהשיר הזוכה נמצא! תודה תודה!!!!

prophecy girl

New member
אם את רוצה../images/Emo21.gif

עשיתי חיבור לשיר הזה עם עוד שיר נחמד שמתאים למודרני רגוע כזה... אני יכולה לשלוח לך..

י ר ד נ י

New member
שיר שקט

מתאים למודרני חודר לנשמה כזה sade - no ordinary love בהצלחה מתוקה!!!

Dancerit

New member
היי חזרתי

היה שבוע עמוס עמוס אבל חזרתי ואני שמחה לראות שהצטרפו לפורם עוד אנשים "בעלי קצב" אז ככה בינתיים דחו את האודישן שהיה צריך להיות באוקטובר, לנובמבר אז יש לי עוד קצת זמן בכל אופן בינתיים אני מתלבטת בין האלמנט ה5 ל- no ordinary love אני צריכה לראות בפועל מה מעלה לי יותר רעיונות יותר מוזה חחחח קיצקץ ממש תודה דרך אגב שניהם שירים ממולצים לכולם ועל שניהם כבר היו לי ריקודים בעבר

למעלה