מחפשת שיר ישן

• פותח הנושא Oum
  • פורסם בתאריך

Oum

New member
מחפשת שיר ישן

של עבדל חאלים הוא שר לאישה יפה..

Oum

New member
האם מישהו יודע את השם של השיר

אשמח לכל מידע בענין. תודה

מצחיקונת.

1. כולם שרים לנשים יפות (אם מישהו מכיר מישהו ששר לאישה מכוערת שיקום...) 2. כולם שרים לנשים. (אלא אם כן איהאב תאופיק שלי ישיר לגבר סוף סוף...) הקיצר, מידע ספציפי יותר יעזור במאוד מאוד. (-:

זה באמת מעניין אותי

ורציתי לחקור זאת מזמן. איאב טאופיק לפי מיטב הבנתי (הלא גדולה לצערי בתחום הזה, מקווה לשיפור בעתיד) פונה בשיריו בעצם לגבר אהוב דוגמת אללה עליכ יא סידי(http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=786&a=42682&c=5032&sc=0&ssc=0) - אז הוא כן שר לגבר...?

הוא שר לאישה

בסלנג המצרי גברים שרים אל נשים בלשון זכר בשל תופעת הומו-סוציאליות נרחבת שנגזרת מעצם היות החברה הערבית פטריארכלית-שוביניסטית. גם חכים ועמר דיאב שרים על נשים בלשון זכר, סטרייטים מתהלכים יד ביד שלובי זרועות, והם לא בקטע בכלל. למזרח היגיון ותרבות משלו.

אכן נכון...

תודה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנ הרסת אותי מצחוק../images/Emo67.gif

לגבי איהב תאופיק...הוא פנוי בכלל?
ואולי אתה לא מכיר אבל יש שיר על אישה מכוערת.. את כל כך מכוערת להשתנות את מוכרחה כשברחוב את עוברת כולם עוברים מדרכה.... לא זוכרת את ההמשך...אבל יש שיר ישן נושן בעברית....

fifi ness

New member
הרסת אותי את לילך!../images/Emo8.gif

הבעל היקר שלי אמנון נסים שר לי את השיר כמעט בכל מהלך שנות נישואינו הראשונות,כל הזמן חשבתי שהוא מדקלם משהו שהוא המציא עלי,עד שבמקרה הייתי בנסיעה מונית שירות בעיר ,התנגן השיר הזה לקולו של שימי תבורי. וכך הבנתי שבעצם אמנון לא משורר וגם לא זמר בעל טוב, כן! [בדרך כלל היה שר כשהייתי עצובה או עושה פרצופים לברוגז]. בינתיים הוא ממשיך לשיר את המשפט הזה כל הזמן אבל את ההמשך עדיין לא.
פיפי.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ויש לשיר הזה המשך

את כל כך מכוערת להשתנות את מוכרחה כשברחוב את עוברת כולם עוברים מדרכה עקומות שני רגלייך ועליהן שערות לפעמים כך נדמה לי יצאת מהמערות אז למה שלא תעשי ניתוח לשינוי הצורה צורתך מזעזעת את ממש צרה צרורה!!! מצאתי את המילים באינטרנט אז אני לא יודעת אם השורות האחרונות לפחות הם פרסומת של חברה להסרת שיער
או באמת אלה מילות השיר ....בכל מקרה זה שיר מצחיק.... רוב הזמן
.

המבצעהוא שימי תבורי.

אחד המשפטים הנוספים הם על זוג עיניים פוזלות שזו על זו מסתכלות. אתקשר לשימי ואשאל אותו פרטים על השיר. יכול להיות שהשיר הזה יצא באיזה דיסק.. פעם שאלתי אותו על כך ושכחתי מה הייתה התשובה.. אברר. ביי נאוה אגב לכל תלמידותיי הקטנות אני "מקדישה" את השיר באהבה גדולה והן... מחזירות לי...

רזלה

New member
נו באמת אתן לא מכירות?

יש לה רגל מתברגת וראשה על ציר ובלילה את שיניה שמה היא בסיר................ נגני נגני גיטרה עד בלי די את מוציאה אותי מתוך כלי היום אכן נגילה ונשמח כי לא אני הוא שנפל בפח!! זה שיר מימי התנועה... אוי פעם היינו צעירים... יעל

אני גם זוכרת את השיר הזה

זוכרת בחיוך אפילו ולא זוכרת את השורות האחרונות, אלא רק עד "שיצאת מן המערות"

למעלה