מחפשת שיר "המנזר

dotheclick

New member
מחפשת שיר "המנזר

הזה סגור עכשיו אדון".... או משהו כזה שבמפתיע הושמע ברדיו אולי ברשת ג' אני לא בטוחה כי זפזפתי ברדיו. שיר יפה בסגנון העיבודים של אילן וירצברג שדי נשכח וטוב להיזכר בו - בשיר ובאילן... למי שיש את השיר או את המילים אשמח לקבלם. תודה עירית.

עדי 345

New member
השיר נקרא"מקדש האהבה"

שיר נפלא שפותח את האלבום המצליח ביותר של גלי :"צעד אחד לפני הנהר" אלבום שחייב להיות בכל בית תרוצי ותקני ותהני!

Robbie רובי

New member
חחח עדי. הוא רשם לי תגובה בשם שלך

זה בטח בגלל... אתה יודע כבר תתקשר אליי. אני עשיתי החלפת שם אבל אני לא יודע אם זה החזיר לי את שלי או שינה את שלך. שבת שלום בכל מקרה (לכולםםםםםםםםםםם)

שרית7

New member
שבת שלום לכולם ואפרופו מקדש האהבה

הנה תמונות מצילומי הקליפ ללהיט בראש. גלי מצולמת עם מעריצה ותיקה שלה (היא לא גולשת בפורום הזה אם תהיתהם) הצילומים התקיימו ב31.8.1988. אני זוכרת שזה היה היום האחרון של החופש הגדול והלכנות לצילומים להתנחם וברמת חזרנו עם אנרגיות. גלי היתה מהממת כפי שאתם יכולים להתרשם בעצמכם (אגב לא עם הבגדים האלה היא הצטלמה לקליפ)

בלהיט בראש נכון??

ראיתי השבוע את התכנית עם הקליפ! אבל היא הגיעה רק למקום שני.. איך זה יכול להיות?

שרית7

New member
נכון באמת שיר נהדר ומזי זמרת מעולה

חבל ששומעים את קולה רק בפירסומות. ממש בזבוז

נכון-מזי זמרת נהדרת../images/Emo79.gif

חבל שלא שומעים אותה מספיק. זמרת כזאת מוכשרת היתה צריכה להוציא הרבה יותר תקליטים ולהופיע הרבה יותר. יש לה שיר נהדר ויפהפה שאני מאד אוהב שנקרא "שם באבן" וכמובן אנחנו זוכרים אותה מגזוז.

שרית7

New member
נכון מאוד גלי היתה אמורה להיות אחת

מחברי הלהקה בגזוז לפני מזי כהן אבל היא הלכה להיות דיילת באל על...

שרית7

New member
יש לי את שני הדיסקים שיצאו לה והם

פשוט מצויינים ב"מעברים" יש שיר מדהים ומצמרר שנקרא "עיניך"

עדי 345

New member
הי רובי

תגיד, הכל הסתדר??? אני השבוע כמעט 100% בעבודה, עם שני אורחים מחו"ל, מקווה שזה יעבור מהר...

למעלה