מחפשת שבילים.

אילילי

New member
מחפשת שבילים.

אני בחורה בת 35 שלומדת לתואר בפסיכולוגיה וניהול. אני מאוד מעונינת להשתלב בתחום של יעוץ ארגוני.(עד כה הנסיון התעסוקתי שלי מגוון מאוד ללא התמחות ספציפית.) האם יש מקומות אליהם כדאי לי לפנות על מנת להתחיל ליצור נסיון תעסוקתי בתחום?

אילילי

New member
תואר שני

האם תנאי הקבלה לתואר שני בפסיכולוגיה תעסוקתית מחמירים כמו באלו של הפסיכולוגיה הקלינית?? ומה לגבי תואר שני ביעוץ ארגוני?? (הבנתי כי יש מסלול שכזה היכנשהוא..) האם יש המלצה לגבי היכן כדאי ללמוד מסלולים אלו??

דרישות קבלה

הלחץ על המגמה הקלינית גדול יותר מבחינת מספר המועמדים, אבל בדרך כלל קולטים גם יותר תלמידים מאשר במגמה התעסוקתית-ארגונית (לרוב הולך יחד), כך שגם למגמה הארגונית לא קל להתקבל. הקבלה מבוססת על ממוצע (87 לפחות בעברית ובן-גוריון) , ציון במבחן מתאם (ידע בפסיכולוגיה ושיטות מחקר), המלצות וראיון אישי.

יעוץ ארגוני

האם את לומדת לתואר ראשון או שני? מקומות רציניים לא יעסיקו סטודנטים לתואר ראשון בתחום היעוץ הארגוני, אבל כן סטודנטים לתואר שני.

אילילי

New member
בינתיים..

אני בתואר הראשון. הייתי שמחה להתחיל לעבוד במקום שכזה אפילו כמזכירה.אני מאמינה שעצם היותי במקום המתעסק בתחום העניין שלי וההתערות בנושא יועילו לי.

רכישת נסיון

את צודקת בהחלט בתפיסתך. תוכלי לנסות על ידי פניה לחברות העוסקות ביעוץ ארגוני באמצעות דפי זהב.

למעלה