מחפשת רעיונות

רחלילי

New member
מחפשת רעיונות

חברה שלי חוגגת בקרוב יומולדת וזה האחרון שאותו היא חוגגת כנשואה טריה לפני שהיא הופכת לאמא בגדול גדול. חשבתי לארגן משהו של החברות או לחילופין של זוגות החברים. אשמח לרעיונות. צריך לקחת בחשבון: מדובר באנשים בני 35 פלוס מינוס רובם עם ילד (בד"כ תינוק) אך לא כולם כך שאם מדובר לא רק בחברות אלא גם בבני זוג זה אומר שצריך משהו שגם התינוקות יוכלו להגיע. מצד שני לחברה עצמה אמור אין עדיין ילדים אך יש לה בטן עם שחיינים בפנים כך שהשתוללויות לא באות בחשבון. ועוד משהו-החברים לא מכירים זה את זה. רעיונות-כאן.

א מ צ י ה

New member
"או לחילופין של זוגות החברים" ../images/Emo2.gif

רחלילי??? חילופי זוגות?

../images/Emo24.gifערב טוב אמציה../images/Emo29.gif../images/Emo119.gif

שיהיה לך לילה נפלא וחלומות קסומים

א מ צ י ה

New member
וואללה גמד נולד?

מאיפה באת לי? איזו הפתעה... ויש לי כבר חשד מי את/ה... חחח

א מ צ י ה

New member
אני ראיתי רק הודעות מהיום

ושמתי לב לזה אחה"צ. כבר כמה ימים??? אולי הייתי צריך לקרוא את שירשורי הגמדים...

spiky1

New member
יש לי חברה שמעבירה סדנאות

של קישוטי עוגות ועוגיות, משהו חבל"זי!!! גם ילדים וגם הורים נהנים. מתאים לכל גיל ולכל מצב. ובסוף זה גם טעים!! מומלץ בכל פה. אם תרצי עוד פרטים פני אלי במסר. לבנה

רחלילי

New member
זה לא מה שאני מחפשת את תודה

לא מחפשים משהו לימודי אלא רעיון ל-איפה לעשות, אולי משהו נחמד כיוון שאנים לא מכירים זה את זה אבל לא מישהו מבחוץ שיעביר לנו סדנה. אבל תודה...

galizoe

New member
איזה סכום את מוכנה להשקיע?

אני הייתי הולכת על ערב נשים + מרצה הומוריסטי כלשהו בנושא שמעניין את הרוב... (זוגיות, אמהות, אסטרולוגיה, פתיחה בקלפים...) אם זה נעשה בבית עלות ההרצאה היא בד"כ 500-1500 ש"ח, לוי בהרצאה. אם רוצים ערב פינוק (גם כן לנשים בלבד) - הייתי לפני 3 שנים במסיבת רווקות במין חמאם ביפו (מתאים לעד 30-35 איש) לערב פינוק ועיסויים ושאר פעילויות כיפיות... (יש להם אתר - אם תרצי אחפש לך) והעלות היא 100-150 ש"ח לאיש. פעילויות ביתיות יותר זולות תמיד אפשר להתייעץ עם מארגני מפגשי הפורום הזה... לא הייתי, אבל בשרשורים קראתי על משחקים ופעילויותץץץ

רחלילי

New member
כמו שכתבתי לא רוצים מפעיל חיצוני

סתם רעיון למסיבה שיכולה להיות או בבית של מישהו מאיתנו (עם חצר) או במקום אחר, אבל שלא יהיה בה רק מינגלינג ואוכל. אולי רעיונות לאיזה תכנית או רעיוות למקום סבבי (לאו דווקא של אוכל) שקבוצת בנות יכולה להיות בו ולהעביר חצי יום בצורה נעימה שתאפשר משהו אינטימי ברמת השיחה (ואמציה די עם הראש הכחלחל שלך).

אפשר לעשות נושא למסיבה

וכל אחד צריך להתאים את עצמו לרעיון
למשל: צבעים, כל אחד בוחר לעצמו צבע, מביא מתנה בצבע זה, מתלבש ככה וכד' או נושא ילדות ( מתאים יותר למצבה...) כל אחד מתארגן בהתאם לסיפור ילדים או משחק מהילדות ואפשר עוד מלא רעיונות בסגנון. בכל מקרה, שיהיה לכם בכייף

למעלה