מחפשת רעיונות

טלי12345

New member
מחפשת רעיונות

מישהי מכירה מקום ברשת שיש שם תמונות של חיות?בעיקר חיה גדולה ותינוק של אותה החיה? תודה!

הדרך הכי פשוטה למצוא תמונות

זה להכנס לgoogle להקיש, נניח שם של חיה, ואחר כך ללחוץ למעלה על תמונות (מעל השורה שבה כותבים מה לחפש) לדוגמא אריה ופנדה. כאן יש מאגר די גדול של תמונות של חיות.

taltulit1

New member
אילו חיות את מחפשת?

תרשמי כאן ואולי אני אוכל לעזור לך טלטולית

טלי12345

New member
חיות

רציתי תמונות בעיקר שמראות את ההבדל בין יונקים(נניח פרה) לבין זוחלים או עופות(ציפורים, פרפרם וכיוב)

maya100

New member
כזה לדוגמא?

תקישי גורים או באנגלית ותקבלי המון תמונות - חלקן בטוח יתאימו.

ענתש

New member
קיבלנו מתנה משחק כזה - כמו

לוטו שיש בו חיות והגורים שלהן. רוצה שאני אבדוק לך את השם ? (זה לא משהו יקר, משחק קלפים כזה).

niritcat

New member
ובמקרה המשחק הזה יושב פה ממש

לידי...
באמת! קוראים לו: "אמא לי - מי האמא של הגור?" של חברת יצירה. יש בו 24 כרטיסי משחק עם חיות מצולמות. כל גור מתחבר כמו פאזל לאמא שלו. האמת, התמונות עצמן לא באיכות מדהימה, אבל זה עובד. אגב, אם את מחפשת, הצד של הקופסא בצבע ירוק, עם לב.

שִירָה

New member
../images/Emo31.gif נתקלתי במקרה במשחק הזה בדיוק

אתמול. איכות התמונות ממש גרועה. הפילפילון, למשל, הוא פשוט פיל מוקטן, וכך גם חלק מהחיות האחרות. אני לא סובלת משחקים חובבניים מהסוג הזה. הייתי מנסה להדפיס תמונות מהרשת...

לאה_מ

New member
טלי, נדמה לי שיש לנו אותו - את

יכולה לקבל אותו אם את רוצה - אף אחד אצלנו כבר לא משחק בו.

טלי12345

New member
אתר מגניב! אבל דף החיות לא נפתח

בינתיים לא נפתח אבל אהבתי את הבובה המיניקה
לפני שבוע הייתי בחנות צעצועים גדולה. לכל בובה היה מוצץ, בקבוק ולפעמים גם לול או עגלה. מדי פעם צריך לראות אלטרנטיבה........

א אוהל

New member
ראית שהיא גם יולדת מהמקום הנכון?

לא כמו שאר הבובות שיולדות בקיסרי
אני כבר הרבה זמן מפנטזת על להזמין לי כזו בובה אבל זה בטח מאוד יקר (+משלוח מברזיל). גם לי הדף לא נפתח היום בגלל זה צירפתי את הקישור השני, אבל הוא נפתח רבות בעבר. נקווה שזו תקלה זמנית.

טלי12345

New member
אם כבר העלית.........

לדעתך יש טעם לקנות בובה לילד הגדול לפני הלידה?

למעלה