מחפשת רעיונות...

מחפשת רעיונות...

אני צריכה רעיונות לארוחת בוקר וערב לילדונת בת שנתיים וחצי. פשטידות לא מוכנה לטעום ולנסות ובכלל משהו חדש כמעט בלתי אפשרי לגרום לה לאכול. מהדייסות היא אוכלת רק קוואקר וגם לא בהתלהבות. וניראה שאם היתי נותנת לה רק מלפפון זה היה מספיק טוב :) אני צריכה מתכונים זריזים לגיוון כלשהם. אנחנו נותנים קורנפלקס, פרוסה עם אבוקדו או טחינה, ביצים קשות וחביתה.

yaam1

New member
את מוזמנת להיכנס לבלוג שלי, יש לי מתכונים

ממש פשוטים להכנה שאהובים על ילדיי (בן 9 ובת 4.5). את הפשטידות את יכולה להכין לה כמאפין אישי, ככה קל לאכול עם הידיים והמנה לא מאוד גדולה. לפעמים אני מקשטת את הצלחות מהמזון עצמו ולפעמים הבת שלי עושה את זה גם, הרבה יותר נחמד לאכול א.ערב ככה
שתפי אותה בהכנת הארוחה, אולי זה יגרום לה לאכול אותה.

ira m

New member
רעיונות...

לביבות פתיתים ביצה קשה עם אבוקדו וגבינה לבנה חביתה דייסת סולת/קוואקר פסטה דקה

שירהק1

New member
אם את מה שאת נותנת לה

היא אוכלת בשמחה (את מה שציינת) אז אני אישית לא רואה הרבה צורך בגיוון..... יש פה לא מעט - פעם אבוקדו, פעם ביצה, פעם טחינה. אולי תנסי חומוס או ממרח נוסף (יש לי חברה שהבת שלה מאוד אוהבת פסטו והיא מורחת לה על לחם או מערבבת עם פסטה). רשמתי פה את נושא הלביבות בננה שאותי הצילו בתקופה מסויימת. הבת שלי בת 3 ב"ה, מוכנה מבחינתה כל ערב לאכול מקושקשת, מלפפון ופסטרמה. רק כשבא לי משהו אחר אני מגוונת לה ועדיין לפעמים היא לא מוכנה ומבקשת מקושקשת ואני עושה לה.

למעלה