מחפשת רעיון

מחפשת רעיון

ליום הולדת של אישה/בחורה בת 44... רעיונות בבקשה? כל רעיון יתקבל ברכות ובברכה.. תודות

KarinDi

New member
איזה סוג של רעיון?

מתנה? בילוי משותף? מיהי האישה הזו עבורך? מה היא עושה? מה היא אוהבת? מה התקציב העומד לרשותך? קצת פרטים ואז נשמח לעזור!

האישה הזו היא

אני!! ואני רוצה לעשות משהו כייפי, רצוי שמייח......תמו לי הרעיונות לשנה זו. בכל שנה אני עושה שבועהולדת (מגיל 27, רעיון ששמעתי ברדיו פעם..) כלומר שבוע שכל יום יש משהו כייפי עם אדם קרוב......שבוע מרוכז כזה. מחפשת משהו ליום עצמו שזה ביום שני הבא....

KarinDi

New member
איזה רעיון נהדר!!!

נשמח לשמוע על עוד דברים כיפיים שעשית במהלך החגיגות האלו...ועכשיו לכמה רעיונות (אני קצת משליכה...מה הייתי עושה אם היה לי עכשיו יום חופש): - לנסוע לראות כלניות ורקפות. בדיוק בדיוק העונה (הלוואי שהיה לי חופש....) - לעשות סדנה בתחום שאת אוהבת: בישול, שוקולד, יצירה, נגינה, שירה, מודעות עצמית, ספורט, ריקוד ועוד ועוד ועוד - לנסוע למעיינות חמים - לעשות פינוק מכף רגל ועד ראש (ספא, תספורת, מניקור-פדיקור, טיפול פנים, ארוחה מפנקת) - לראות סרט ב-VIP - לנסוע ברכבת לעיר אחרת ולטייל שם יום שלם. אפשר לתכנן מראש, אפשר "לזרום" - יום כיף באיזור מיוחד, כמו זכרון יעקב, מזכרת בתיה, עין הוד וכו'... - להזמין כמה חברות קרובות ולעשות יחד משהו שאת אוהבת, וביוםיום הן לא בהכרח משתפות איתו פעולה - ללכת למצפה כוכבים - לנסוע לים - ללכת להופעה מוזיקלית טובה (תציצי כאן) האם משהו בכיוון?

אהבתי...

אהבתי את מצפה הכוכבים, לנסוע ברכבת ולזרום, וגם תספורת כי באמת הגיע הזמן. את שבועהולדת התחלתי בגיל 27 ועד היום גיל 44 בדבקות אני ממשיכה למעט שנתיים בהן הפכתי אימא והיה לי מוקד אחר...מאוד ממליצה,שבוע של כיף שבו את המרכז. אפשר לתכנן מראש ואפשר לאלתר ברגע אחרון בייחוד בהתייעצות עם פורום כמו זה למשל..... תודה!

למעלה