מחפשת רעיון...

מחפשת רעיון...

שלום לכולם. אני עובדת בביה"ח בתור מזכירה בתפקיד זמני.השבוע אני אמורה לסיים את עבודתי שם ואני רוצה לעשות משהו למזכרת. אני מביאה כיבוד קל,אבל חשבתי על מתנה קולקטיבית שתביע הערכה.אני לא מחפשת משהו גרנדיוזי,אלא משהו שיהיה שימושי אבל בכ"ז יראה על תשומת לב. למישהו יש רעיון? תודה

KarinDi

New member
מתנות פרידה

בעיני, אם רוצים להראות ההערכה אמיתית- האידיאל הוא להכין מתנה ולא לקנות אחת. למשל: שעון קיר לוח מודעות ספלים פדים לעכבר לוח שנה עציץ צמחי תבלין/תה כלים לקפה/תה/סוכר קופסאות קטנות לעטים/ניירות תחתיות לכוסות משהו בכיוון?

קודם כל תודה רבה

הרעיונות שהעלית מאוד נחמדים.זה גם הכיוון זה שחשבתי. ספלים הבאתי להם בעבר,כלים לקפה וכ"ו יש להם. אני אחשוב בכיוון הרעיונות שהעלית ואשמח לקרוא עוד....... תודה

בדיוק עכשיו עשיתי מתנות פרידה לחברים בעבודה..

רק לפני שבוע עזבתי את מקום העבודה שלי, ועשיתי מסיבת פרידה , תוך כדי מתן מתנת פרידה אישית לכל אחד עשיתי חמסות קטנות מפימו עם ברכות אישיות כמו אהבה, אושר, בריאות , מזל .... יצא ממש יפה ואנשים ממש התלהבו מזה..... בכמה מתנות פרידה מדובר?!? את מוזמנת לראות את זה בקומונה "מפתח ליצירה" http://www.tapuz.co.il/Communa/viewMsgCommuna.asp?msgid=32122762&CommunaId=25367 אם את רוצה עזרה בזה תאמרי לי ....

למעלה