מחפשת ריגושים...

חסויה228

New member
מחפשת ריגושים...

זו הפעם הראשונה שאני כותבת בבלוג.. רק בגלל שאני לא יודעת מה לעשות.
אני בת 17 ויש לי חבר כבר שנתיים. אני אוהבת אותו מאוד והכל טוב ויפה אבל בזמן האחרון חסר לי ריגוש במערכת היחסים.
הכל רגיל אין הרבה ריבים , לא רע לי ולא טוב לי.
אני בחורה שאוהבת מאוד יחס ותשומת לב, ובגלל זה כשאני מקבלת יחס ממישהו אחר זה מעלה בי קצת רגשות.
לפעמים קורה שאני מכירה מישהו ( בדרכים מאוד משונות, כי אני ממש לא עונה ומדברת עם כאלה שמתחילים איתי ) ומתנהלת שיחה לא במובן של משהו רומנטי אלא סתם שיחה על החיים , עבודה לימודים צבא ושטויות כאלה... ודווקא בגלל זה אני מתחילה להרגיש קצת רגשות , והוא מתחבב עליי מאוד וגם אני עליו ויש הידלקות קטנה...
ואני מרגישה ממש רע עם זה.. אבל בתכלס זה רק מהסיבה שאני לא מקבלת מספיק יחס ותשומת לב מבן בזוג שלי. ולאו דווקא יחס ותשומת לב, אני כבר לא מתרגשת כמו פעם מהנשיקות איתו וכשהוא אומר לי שהוא אוהב אותי ומחמיא לי זה כבר רגיל בשבילי.
אני איתו מגיל 15 ולא הייתה לי מערכת יחסים אחרת חוץ ממנו...
אני מקבלת מחברות כל כך הרבה עצות מגוונות וכל אחת אומרת משהו אחר ואני כבר לא יודעת מה לעשות.
יש כאלה שאומרות שאני צריכה להיפרד ממנו ולחיות את החיים כי אני צעירה וזה הזמן שאני צריכה להנות.
יש כאלה שאומרות שאני צריכה להעריך את זה שיש לי אהבה אמיתית וגבר שמעריך אוהב ומכבד אותי..
אולי זה לא נראה כאילו אני אוהבת אותו וזו אהבה אמתית,
אבל זו באמת כן אני מאוד מאוד אוהבת אותו והוא מקסים פשוט זה כבר נהיה הרגל וזה מה שתמיד הזהירו אותי ממנו...

מריוס זכריה

Member
מנהל
ברוכה הבאה לבית ספר של החיים

אין פה תשובה אחת נכונה. אלו החיים האמיתיים ואלו הדילמות שלהם.
לצערי, לא ניתן להעתיק בבחינה הזאת, ואת צריכה לפצח את זה בעצמך.

chenby

New member
אני חושבת

שזו שאלה לפורום 'בינו לבינה'.
הפורום הזה הוא מגיל 18 בלבד.
(ונכון שאת תכף שם)

chenby

New member
אז לא הייתי כותבת לה את זה

כי הפורום הוא מגיל 18 ומעלה. :)
כל גולש צריך לאשר שהוא מעל גיל 18 בשביל להיכנס לפורום..
חוקים של תפוז.

פשוט השאלה שלה הזכירה לי

את השאלה ההפוכה של הבחורה שחבר שלה מרגיש שהוא צריך לצאת לטעום את העולם.

סטנגה Joe

New member
את צריכה

להחליט אם מספיק טוב לך איתו על מנת להישאר או שבא לך לנסות להכיר אחר.
אין פה תשובה נכונה.
התשובה אצלך.
בהצלחה

למעלה